Sanne ekte mennesker, hvem er det?

Jo, det er nasjonalister, dvs trauste nordmenn, patrioter som er for et fritt Norge som land, som er imot det korrupte ikke-demokratiske byråkratiet i Brussel, med EU som et heller intet-forklarende navn. Hva har EU noensinne gjort for Norge annet enn å fremme elite-politikere helt fra Gro Harlem Brundtlands tid, og senest Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, som øser ut våre milliarder i øst og vest. Er det greit? Hva som er «nøye» for de sistnevnte trollene er det imaginære; pretensjonen av at de kan redde verden. Mens vi lokale er opptatt av det nære, det fredelige økonomiske og det bærende, det reelle, det fra dag-til-dag tellende, og ikke andre beundrende enn si beærende.. I motsetning til oss nasjonalister er disse moderne globalistene uærlige, ja falske belærende. Hvorfor? Kan det ha noe med å gjøre, at de stadig bløffer og lyver, kun for sin egen makts skyld, et politisk lureri?

Norge lå og led under Danmark, de omtalte hele 400 mørke årene. Vi var leilendinger, vi var underlegne husmenn, ikke selvstendige nasjonalister, et ord som noen liker å misbruke som quislinger, fordi noen fylket seg under det gode navnet, nemlig Nasjonal Samling. Våre dagens globalister er langt verre enn quislingene, for Vidkun Quisling sloss dog for Norge som et selvstendig land innenfor et stor-Tyskland. Men se, EU er langt på vei et nytt stor-Tyskland, et udemokratisk lebensraum av vasaller, helt uten sann patriotisme seg sammenbindende. Hvem vil dø for EU? Det er ikke et land som noen vil dø for, med livet som innsats. Nei, EU er en konstruksjon av og med sprikende opportunistiske og svake ledere som, helt likt Roma-riket, tillates å implodere under press utenfra - med selvvalgt krig i Ukraina og med godkjennelse av Hamas ekstremisme.

Jeg er pessimistisk mht EU, og derfor er jeg pessimistisk på vegne av Norge. Jeg er klart mot våre seneste statsministre som ligner på Quisling, tenk litt over det, som også er parat til, og som også sloss for et overnasjonalt og udemokratisk norsk styre, med tapende selvstendighet samt ytringsfrihet. Og hva ble Vidkun Quislings skjebne? Jo, under en Ap-regjering ble han ulovlig henrettet for å ha sviktet selveste fedrelandet.. Men hva er det da våre dagens statsministre bedriver, om det ikke nettopp er fedrelandet som også de svikter, og det med åpne øyne; de ser ulykken Sverige uten en gang, i forskrekkelse, å blunke. Nei, globalistene er på ville veier i sitt kav for egen makt og karriere og aller verst, i sitt triste kjølvann etterlater de seg alt annet enn fryd og gammen.

Så hvordan oppnår dagens politikerne slik skruppelløs makt og ødeleggelse? Jo, ved å være langt verre enn onkel Skrue, som barnslig sto opp og ut av sengen sin og hoppet opp i pengebingen, sin egen, og virvlet sedlene opp i luften av yr glede, en uskadelig og uskyldig morgenøkt, med egne penger.. Mens våre dagens eliter, de misbruker våre penger til sågar å holde oss nede, dobbel urettferdighet det. Ved å betale og indoktrinere og bedra oss gjennom leiesoldater som NRK og andre maktmedier. Dette er samtidig en fordumming av folket, tildekning av realitetene, samt en fremhevning av direkte politisk dumskap, slik vi ser det glorifisert i dagens USA. Det gjennom de betalte, såkalte norske eksperter, eksperter på løgn og folkelig bedrag. Demokrati? Glem det, nærmere folkelig voldtekt.

Avslutningsvis, siden vi snakker om globalisme og galskap, la oss ta med den israelske presidenten Netanyahus nylige tale til U S Kongressen. Den viste ekte statsmannskunst i møte med den ytre venstresiden, og talen ble der mottatt med tordnende applaus. Kamala Harris holdt seg demonstrativt vekke, hun taper velgere på det. Talen synliggjorde at Vesten er forfalt til dobbeltmoral og hykleri. Og det samtidig som Israel demonstrativt har brutt med FNs hjelpeorganisasjon UNRWA, nå en erklært terrororganisasjon. Og se, Norges utenriksminister, Espen Barth Eide, som har støttet både Hamas og UNRWA med våre store penger og støtte. Han har Israel like godt gjort til persona non grata. At lille Norge med sine elitepolitikere er på tidens og Vestens feile side, er min påstand. Ja, hele det norske Stortinget er ute å kjøre, med både Jonas og Erna på lag, ubrukelige globalister til utskifting.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer