NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 18. april 2013

Også Fjordman mener seg rammet

Aftenposten:
Den 22. juli 2011 fikk den 36 år gamle bloggeren Fjordman sitt livs sjokk. Han lå våken 60 timer i strekk da det ble klart at hans navn sto sentralt.

Allerede etter midnatt den 23. juli, bare timer etter den største terroraksjonen i fredstid i Norge, dukket navnet Fjordman opp i mediene, først som ansvarlig for selve terroren.

Anders Behring Breivik, alias Fjordman, var allerede arrestert, ifølge et svensk nettsted. Senere kom det frem at Fjordman, en blogger med ukjent identitet, men tydeligvis norsk, var blant Anders Behring Breiviks ideologiske forbilder.

I denne uken kommer Morgenblad-journalisten Simen Sætre ut med boken Fjordman, portrett av en antiislamist. Fjordman var i 2011  internasjonalt kjente som anonym blogger, blant annet aktiv på det islamkritiske nettstedet Gates of Vienna.

Hele 45 større artikler i terroristens såkalte manifest var signert Fjordman. Den ukjente bloggerens temaer var kjente fra islamkritiske nettsider, som at EU og europeiske ledere er bestukket eller presset av muslimske land og er medskyldige i det største forræderiet mot Europa noen gang. Muslimene er fiende nummer én og må nedkjempes og fordrives fra Europa. Borgerne må bevæpne seg for å beskytte seg.