Til venner og kjente knyttet til De Kristne

Til venner og kjente knyttet til De Kristne:
Jeg har fulgt FRP, og før det KrFs sitt landsmøte. Det som kan skje er at FRP driver alle de kristne velgerne de fikk under Hagen over til De Kristne, med en total dårskap fra de unge liberalistene. Det er nok at de har sådd tvil om sine kristne verdier, for de skal arve paritet. Og de kristne velgerne vil ikke kunne vende tilbake til KrF, for de er nå helt avkristnet.
Jeg har ennå ikke hørt ett ord fra Hareide at hans arbeide er i pakt med eller ledet av vår Frelser og Fader i Himmelen. Ikke ett ord. Og behandlingen av mindretallet og Hallaråker var en katastrofe. Det at sistnevnte sto og tryglet Eriksen om en passus om "som en mann og kvinne skapte Ham dem" var sterkt å se på. For det lille mindretallets "suksesser" - betyr at partiet er kuppet, og ikke ett parti for kristne. De har helt andre planer, her under å sette muslimer på listen i Akershus og Oslo, som de vil kuppe. Chaundry prøvde to ganger med Oslo SV. KrF kan ikke moblisere som dem.
Dette kan bli en utrolig mulighet for De Kristne hvis de får frem at det er den Haugianske økonomiske politikken som ligger til grunn for all velstand i Norge, lenge før sosialismen ble en maktfaktor. Det skjer en parallell utvikling i USA, hvor sekulære og kristne går sammen i Tea Party og påvirker alle valg. De første holder fokus på det økonomiske, grunnloven, de-regulering, budsjetter uten underskudd etc, men aksepterer den Judea/ kristne kulturarven, som grunnlaget for alle verdispørsmål, selv om de ikke alle betegner seg som troende.
Ergo burde De Kristne kunne ta velgere fra alle partier, om de klarer å få frem denne helheten, og hvorfor den Kristne komponenten er grunnlaget for suksess på alle de andre områder. Intet beviser det mer enn denne linken: http://www.ionainstitute.ie/index.php?id=1336
Den Judea/ kristne komponenten ligger til grunnlag for alt, velstand, vitenskap, innovasjon, rettstat, vestlig sivilisasjon, de sivile samfunn, sann velferd etc, etc. Feilen med KrF var at de lot seg i bedre tider male inn i ett hjørne, som mørkemenn, uten skikkelig forsvar. Det mens den eneste sanne lykke i denne verden er å akseptere Jesus, som sin Frelser - alt annet er "jag etter vind." Det kan alle rusmisbrukerne som er reddet av Evangeliesenteret bevitne. De gikk linjen ut, og fant sannheten, og fikk livet i gave.

De Kristne må få frem alle disse sammenhengene, og i pakt med forfallet i samfunnet, ville alle se at deres program er vårt eneste håp. Nemlig at Guds Velsignelse forblir over Norge.

Mvh
"Helen34"

Kommentarer