Masseslagsmål og knivstikking i Oslo

Aftenposten

Rundt 30 personer var natt til søndag involvert i et masseslagsmål i Sars' gate i Oslo, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Sven Martin Ege.

Masseslagsmålet fant sted utenfor Slurpen, et forsamlingslokale eid av Oslo kommune, som leies ut til ulike arrangementer.

- Det var feiring av Kongos nasjonaldag, og da den var ferdig, kom det noen andre som begynte å bråke. Det ble bråk mellom somaliere og kongolesere, sier Ege.

Politiet grep inn og hadde kontroll på stedet, men kort tid etter at de reiste derfra, blusset slåsskampen opp igjen. Det måtte flere politipatruljer til for å bryte opp slagsmålet.

En person ble pågrepet.

- Ifølge opplysninger som kom på stedet, ble en person rispet med kniv. De involverte ble oppfordret til å anmelde selv, sier Ege.

Knivstukket ved Saga kino

Bare minutter tidligere natt til søndag ble en person ble knivstukket utenfor Saga Kino. Fornærmede ble kjørt til sykehus med stikkskader.

- Det er snakk om mindre skader, og vedkommende vil bli dimittert fra sykehuset senere i dag, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Sven Martin Ege.

Inntil det er foretatt avhør er det ukjent hvorvidt fornærmede kjente gjerningsmannen.

- Vi har ikke funnet gjerningsmannen, men basert på opplysninger som fremkom i etterforskningen, vet vi hvem det er, og vi kommer til å pågripe vedkommende, sier Ege.

Les mer HER...

Kommentarer