Klimahysteriet

Henry Østhassel:

For noen år siden ville stifteren av The Weather Channel John Coleman sammen med 30.000 vitenskapsfolk saksøke Al Gore for å få klimasvindelen eksponert. 



Klimadebatten er for lengst gått over i hysteri og blitt rene religionen. Før var det omreisende «svovel» predikanter (som jeg savner i dag) som predikerte dommedag. Nå håver økofundamentalistene inn milliarder av dollar på en salig suppe sanne og usanne påstander som skaper massehysteri blant våre politikere slik at de sløser bort utrolige summer på økofundamentalistene. Det er blitt big business.

Personlig er jeg møkka lei av «dommedagsprofetene» som i årtider har hoppet og sprettet i takt med gradestokken. Er der noen deilige "normale" varme dager er det en del av global oppvarming. Er det derimot noen "normale" kalde vinterdager, ja da er vi plutselig på vei inn i en ny istid. Hva ble det til, istid eller tropevarme? Det hele blir hysterisk morsomt når økofundamentalistene de siste årene har de helgardert seg og kaller alt for klimaendringer.

Der Spiegel, Europas ledende politiske magasin, dristet seg til i 2007 i bredt anlagte reportasjer og i intervjuer med ledende tyske forskere å gjøre narr av hysteriet hos dem de kaller øko-aktivistene.

For noen år siden så jeg på Holmgang på TV2 en kveld. Der satt to norske vitenskapsmenn som stod oppført på listen som FN har laget et stort nummer ut av, en liste med (var det 3.000) "vitenskapsmenn og kvinner" som hadde undertegnet på at verden står ovenfor en stor og alvorlig klimakrise.

Men så satt altså to av dem i et TV2 studio og sa at de ikke er enige i dette, til tross for at de faktisk stod oppført på listen. "Ja, men hvorfor står dere der da?" spurte programlederen. "Vi ønsker ikke å stå der", - svarte de, - "vi har til og med flere ganger anmodet om å bli strøket av denne listen, men vi blir ikke hørt!" Hmmm..? Men, hvordan er dette mulig da? Så mye for FN´s seriøsitet – dette er åpenbart ren svindel på toppnivå.

Hvorfor fortier main stream media at 30.000 vitenskapsmenn og kvinner over hele verden skrev under et opprop på at problemet med global oppvarming ikke er annet enn "tull og tøys og ren nonsens". Tenk - 30.000 vitenskapsmenn og kvinner roper det ut – og ikke et ord i main stream media? Så man undres jo…..

Etter et kjapp Internett søk kom jeg over den overfornevnte videoen på YouTube. Der står grunnleggeren av TV- kanalen "The Weather Channel" - Mr. John Coleman frem som talsmann for 30.000 vitenskapsmenn og kvinner og sier: "Det er nesten ingen radio eller TV stasjoner, ingen aviser eller andre, som slipper oss til med våre synspunkter. Med unntak av FOX News! Det er definitivt en verden der svært mye ikke er slik media beskriver den. Vi lever i merkelige og interessante tider!

FrP har som en ensom svale lenge påpekt klimasvindelen venstresiden feilaktig har huset opp. Partiet De Kristne vil samarbeide med FrP mot disse usannhetene som har kostet skattebetalerne milliarder i bortkastede penger - og som har ført til mange tapte norske arbeidsplasser.

Men De Kristne vil først og fremst være en garanti for å få kristendommen vi i over 1.000 år har bygget vårt samfunn på tilbake i våre skoler og samfunnet. Da sikrer vi at visdommen kommer tilbake i samfunnet igjen. Derfor stemmer jeg på partiet De Kristne i år.

Ha en alle tidersVARM ettersommer, gjerne godt over normalen.

Kommentarer