Europakartet – skal islam overta?


Islam er vokst opp over hele Europa-kartet. I Osloskolen er flertallet av barn i ferd med å bli ikke-vestlige innvandrere. Etter det som skjedde i Dubai og jenta som ble dømt til fengsel fordi hun var voldtatt, må vi igjen be om at innvandrere skriver under på en erklæring lik den som Australias statsminister har gått inn for.

De er velkommen her – men de må forplikte seg på våre norske grunnlovsprinsipper, og avstå i eds form ikke å arbeide for sharia.


Det uskyldige Norge våknet opp av sin tornerosesøvn med saken i Dubai. Det ble fart i debatten om sharialovene. Thomas Hylland Eriksen har vært taus i en hel uke i sin kamp for et multikulturelt samfunn – som vil bety sharia i Norge, om vi ikke blir enig om en samfunnskontrakt uten det.

Som man reder så ligger man.

Brigitte Gabriel, kvinne fra Libanon, som mistet sitt land og sin trygghet under sharia, advarer på Internett.

VIDEO:


Brigitte Gabriel ble født i Libanon før muslimene ble i flertall og ødela det kristne landet. Hun forteller her en forferdelig historie, samtidig som hun på det sterkeste advarer Vesten mot å gjøre samme feil som Libaneserne; De lot muslimene bli i flertell ved å ta imot muslimer fra en del av Jordan, som nå kalles Palestina! Alle muslimene slo sine onde hoder sammen og startet utryddelsen av de kristne. Meget lærerikt!

Ikke gjør som oss! Libanon var et land med kristent flertall. Så var vi snill og sa ja til sharia. Da islamistene fikk flertall, tok de landet fra oss.

Nå er de hjemløse, liksom de kristne i Betlehem og i Irak. Alle steder der sharia seirer, utryddes de kristne.

Vi sier ja til muslimer som dyrker sin tro. Vi sier nei til den religiøse politiske loven sharia, som omformer verden i islamismens bilde. Noen annen fredelig utgave av sharia er ikke definert av noe islam noe sted. Så det kan vi ikke tro på.

Det er et eventyr.

Den islamistiske trusselen er terrortrussel nummer èn, fastholder POT, Politiet overvåkingstjeneste, til tross for en kvelende politisk korrekthet som vil få dem på andre tanker.

Trusselen kommer ikke fra vanlige muslimer. Den kommer fra islamistiske sharia-miljøer.

Kan islam erobre Europa? Demografi er et underlig fag.

Befolkningsforskyvninger kan skje raskt. Den kulturradikale elite i Norge tilhører miljøer med fødselstall nede på 1-tallet. De kristne i Norge har fødselstall oppe på 3-tallet. Den norske gjennomsnittlige fødselsraten er 1.8. Reproduksjonstallet der vi holder et folketall stabilt uten innvandring ligger på 2,1.

Gaza har et islamistisk fødselstall på 8 – betalt av skattepenger fra verden og Norge. Med gode støtteordninger vil moskeenes fødselstall være tilstrekkelig for at islam overtar land etter land i Europa.

Lenge sa våre norske eksperter på befolkningsutvikling at slike ting ikke ville skje. De tok feil hele tiden. Islam overtar Norge hvis de kristne slutter å få barn.

Så enkelt er det. Det bør også prester og predikanter si noe om – hvis de har skjønt Bibelens lære om Abrahamsvelsignelsen. Den kristne nasjon er blitt verdens største. De kristne i Afrika vet hva Bibelen sier om barn som velsignelse – og tuller seg ikke bort i sekulært tull og tøys.

Den store kristne nasjon av alle nasjoner er ikke bare basert på evangelisering, men på det å se på barn som en velsignelse. Her i landet blir jo det som er fundamentalt for en nasjon, bare latterliggjort. Den dumme vet ikke at han ler av sin egen dumhet.

Det er barnefødslene som bestemmer en nasjons framtid, ikke politisk korrekte eventyr.

Og det nytter heller ikke med surrogati Nasjoner som ikke føder barn, er snart forbi, som Tyskland og Russland. Putin har erkjent det og sagt det til sitt folk.

Det sterkeste varselrop i Europa har vi fått fra Frank Schirrmacher, utgiver av Tysklands kanskje mest respekterte avis, Frankfurter Allgemeine. Men slike redaktører er det ikke plass til i de politisk korrekte aviskonsernene her til lands. Norsk presse går etter ordene til mediekritikeren Neil Postman: «Vi underholder oss til døde».

I Norge tror vi helst at vi er de mest intellektuelle i Europa, enda akkurat det mangler. Nå nekter et av Europas mest berømte universiteter å ta imot en ung norsk gutt med bare beste karakter i alle fag fra norsk videregående skole. De stoler ikke på det norske faglige nivået. Det var en sommernyhet.

Det måtte komme.

Kommentarer