Flashmobs mod kristenforfølgelse i 20 tyske byer

"Snaphanen"

Asylsøgere vil til Sverige

Jyllands Posten klarer hvad ingen svenske aviser gør, at notere at svensk indvandring pr. capita er europas overlegent største. Hvorfor har de så travlt, at de lukke tusinder ind, som er uden asylgrund og som ikke vil identificere sig? De ville stille Svensson over for et fait accompli, og det er lykkedes. Jeg kalder det et statskup i slow motion, hurtigt i et lands liv, men langsomt i et menneskes.

"Sverige er blevet Skandinaviens og Europas helt store flygtningemagnet. Lige nu er Syrien den største humanitære katastrofe i årtier – og 60 pct. af alle de syrere, der på deres flugt væk fra krigen kommer til Europa, søger asyl i enten Sverige eller Tyskland, konstaterer lederen af det norske Udlændingedirektorat, UDI, Frode Forfang, i et interview med Jyllands-Posten."

"Kun Tyskland og Frankrig fik sidste år flere asylsøgere end Sverige. Men selv om Tyskland allerede ved udgangen af november nåede op på 100.000 asylsøgere, er det målt i forhold til Tysklands størrelse et langt mindre antal end de godt 54.000, der afleverede deres asylansøgning i Sverige."

Les mer HER

Kommentarer