NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

søndag 16. februar 2014

Klar snik-islamisering!

Samfunnsmagasinet
av Wilfred Høsteland

Rica Holmenkollen Park Hotell har anskaffet bønnetepper for muslimene, og har Koranen for utlån i resepsjonen. De har visstnok også Bibelen der for utlån – tenk!! Der har kommet boikott-ønsker av vedkommende hotell. La det for all del bli fulgt opp!

Vi har en våken og ansvarlig justisminister. Selv om han også dessverre ser ut til å være blitt en del vingeklippet av Høyre, - så vil han i hvert fall, ifølge nyhetene 14. februar, at det norske riksvåpenet fortsatt skal ha korset på toppen. De fleste husker vel tidligere antydninger fra bl.a. muslimsk hold at de ønsket korset bort fra det norske flagget. Hva hadde da vært tilbake? Jo nærmest et Thailandsk flagg – i hvert fall ikke et norsk flagg.

Vi husker også for en del år siden da der skulle planlegges et kapell på Gardermoen.  De deltakende arkitektene fikk på forhånd beskjed om at bygningen ikke burde bære preg av kirke! Og som bl.a. skribenten Terje Haugom har nevnt her, så dekkes korset i gravkapellene til når muslimene (eller andre hedninger) holder begravelser. Hva i all verden har disse i et kristent innviet gravkapell å gjøre??

Hva om vi skulle avholde en begravelse i en moskè (i mangel av et bedre alternativ!!) og forlangte eventuelle statuer eller portretter av Muhammed skulle tildekkes? Hvis noen vil skitne til våre gravkapeller med fremmede religioner og slike ønsker, så bør de bestemt avvises. Hvorfor ikke avholde seremonien i et nøytralt lokale? Det er her mer enn nok av! Det blir bare mer og mer klart bekreftet at Siv Jensens uttalelse om at her foregår en snik-islamisering, er fullstendig riktig og berettiget!

Få øynene opp før vi drukner i flere islamistiske ønsker og krav! Vi kan jo starte med å holde en folkeavstemning som i Sveits, og dernest slutte å gi statlige millioner til islamske såkalte «menigheter»! Gi dem lillefingeren, så tar de etter hvert hele hånden – og mere til!