Klar snik-islamisering!

Samfunnsmagasinet
av Wilfred Høsteland

Rica Holmenkollen Park Hotell har anskaffet bønnetepper for muslimene, og har Koranen for utlĂĄn i resepsjonen. De har visstnok ogsĂĄ Bibelen der for utlĂĄn – tenk!! Der har kommet boikott-ønsker av vedkommende hotell. La det for all del bli fulgt opp!

Vi har en vĂĄken og ansvarlig justisminister. Selv om han ogsĂĄ dessverre ser ut til ĂĄ være blitt en del vingeklippet av Høyre, - sĂĄ vil han i hvert fall, ifølge nyhetene 14. februar, at det norske riksvĂĄpenet fortsatt skal ha korset pĂĄ toppen. De fleste husker vel tidligere antydninger fra bl.a. muslimsk hold at de ønsket korset bort fra det norske flagget. Hva hadde da vært tilbake? Jo nærmest et Thailandsk flagg – i hvert fall ikke et norsk flagg.

Vi husker ogsĂĄ for en del ĂĄr siden da der skulle planlegges et kapell pĂĄ Gardermoen.  De deltakende arkitektene fikk pĂĄ forhĂĄnd beskjed om at bygningen ikke burde bære preg av kirke! Og som bl.a. skribenten Terje Haugom har nevnt her, sĂĄ dekkes korset i gravkapellene til nĂĄr muslimene (eller andre hedninger) holder begravelser. Hva i all verden har disse i et kristent innviet gravkapell ĂĄ gjøre??

Hva om vi skulle avholde en begravelse i en moskè (i mangel av et bedre alternativ!!) og forlangte eventuelle statuer eller portretter av Muhammed skulle tildekkes? Hvis noen vil skitne til vĂĄre gravkapeller med fremmede religioner og slike ønsker, sĂĄ bør de bestemt avvises. Hvorfor ikke avholde seremonien i et nøytralt lokale? Det er her mer enn nok av! Det blir bare mer og mer klart bekreftet at Siv Jensens uttalelse om at her foregĂĄr en snik-islamisering, er fullstendig riktig og berettiget!

FĂĄ øynene opp før vi drukner i flere islamistiske ønsker og krav! Vi kan jo starte med ĂĄ holde en folkeavstemning som i Sveits, og dernest slutte ĂĄ gi statlige millioner til islamske sĂĄkalte «menigheter»! Gi dem lillefingeren, sĂĄ tar de etter hvert hele hĂĄnden – og mere til!

Kommentarer