Når hjemmet vårt invaderes

Av Cecilie.

Jeg har inntrykk av at det stadig kommer krav om at vi skal tilpasse oss de som kommer til Norge.
Vi skal endre måten vi lever på slik at de skal føle seg mer hjemme her. Hvorfor er det slik?
Norge er vårt land, det er vårt hjem.

Hvis jeg tar i mot gjester i mitt hjem, og enkelte av dem begynner å skulle bestemme hva vi skal spise, hva vi skal ha på oss og hvordan vi skal oppføre oss hadde jeg blitt meget fornærmet. Ja, hadde jeg blitt fornærmet nok hadde jeg antageligvis bedt dem om å gå.

Det er jo dette som skjer i Norge, men majoriteten av nordmenn later rett og slett ikke å bry seg. De fortsetter med livene sine og godtar bare alle små krav om tilpassing som kommer. Når det blir mange nok av disse små kravene innebærer det jo etter hvert en endring av hele retningen av samfunnet, og det i en retning vi ikke liker å tenke på.

Og noe av det jeg synes er verst, er jo at enkelte av disse kravene ikke kommer fra muslimene selv, men fra myndighetspersoner som innfører disse endringene på vegne av muslimene, fordi de ser for seg at muslimene kan bli krenket hvis ikke vi endrer oss.

- Kjønnsdelt gym/svømming på skoler. http://www.vg.no/nyheter/innen...

- Barna nektes å bruke nisseluer på juleavslutningen...åh, unnskyld, "vintermarkeringen" selvfølgelig. http://www.dt.no/nyheter/nekte...

- Jesus og kristendommen skal ut av skolen fordi "noen" angivelig føler seg støtt av å høre om det. http://www.an.no/nyheter/artic...

- Og nå sist at svinekjøtt fjernes fra barnehager og offentlige institusjoner. http://www.dagbladet.no/2014/0...

Jeg elsker landet mitt og kunne ikke tenke meg å bo noe annet sted men når enkelte, både politikere og andre, ønsker å endre Norge på denne måten føler jeg at det begynner å sive inn en mistrivsel som jeg absolutt ikke liker.

Kommentarer