Likestilling og homofili

Av Buster

Der har mange ganger vært gitt uttrykk for at likestillingen har gått altfor langt.  Visse pressgrupper synes ikke å ville innse at det tross alt er saker og ting som best burde holdes utenfor begrepet likestilling. Det gjelder innen forskjellige yrker, hvor mange yrker er like velegnet for begge kjønn, mens andre er mest naturlig for h.h.v. menn og kvinner. 

Det har ikke noe med at den ene eller annen part ikke kan gjøre en like god jobb, men hva som er fysisk naturlig som mannlige og kvinnelige yrker.  Men det virker ganske klart at man ikke bør satse på likestilling for enhver pris.  Det blir helt feil.

Man har jo også observert hvordan likestillingsspøkelset har tatt plass også innen kirken.  Her får den enkelte mene hva han/hun vil, men ut fra Bibelen er det bare ikke riktig med kvinnelige prester – for ikke å snakke om kvinnelige biskoper.  Har noen sett kvinnelige forstandere i frimenigheter?  Neppe.

Når man ser ofte ganske spinkle kvinner komme slitende med en diger rørleggertang eller jobber med andre tyngre yrker på byggeplasser og i fabrikker, ser man jo ganske klart at slikt er utpregete «mannejobber».

Man har også ofte sett temmelig maskuline kvinner innen typiske «manneyrker» - med muskler og andre mer mannlige trekk – og med en sjargong som man ikke akkurat forbinder med «det svake kjønn».

Der har i flere sammenhenger vært trukket frem tanker om at kvinnelige yrkesutøvere i «tøffe» yrker enten har et «homofilt preg» og/eller at en del av dem ble homofile – men var det altså ikke fra før.  Der er fremlagt ganske solide argumenter for om homofili er medfødt eller ikke – m.a.o. om det da blir tilvendt/påvirket senere i livet.

Uansett ser man jo egentlig klart i vår tid hvordan homofili synes å ha blitt en slags motesak i tiden.  Se f.eks. på disse såkalte homoparadene og alle dem – både «kjendiser» og andre som mer enn noensinne står frem i mediene og presenterer nærmest sin unaturlige legning som noe flott og likeverdig med en naturlig legning. 

Dette synes jo bare å bli verre og verre.  Og når noen presenterer seg som «kristne homofile», da er det nok visse klare steder i Bibelen de med fullt overlegg lukker øynene for.

Og hva vil barn som vokser opp med «to mødre» eller «to fedre» tenke og føle når de vokser opp?

Der kan man nok regne med mer og mer av et nytt psykisk problem for mange.

Her skulle kanskje være en del ting som mange har meninger om?

Kommentarer