Jonatan Pollard, John Kerry og KFUK/KFUM

SMA-Norge
Redaksjonen

Den 21. november 2015 vil Jonatan Pollard ha sonet sin straff på 30 år for spionasje mot USA til fordel for Israel.  Det har ikke skjedd før i USA at en spion er dømt til mer enn 14 år, spesielt i saker der virksomheten ikke har skadet USAs vitale interesser.  Nå, like før han skulle settes fri, har utenriksminister John Kerry foreslått overfor Israel å bytte ham mot flere hundre Palestina-arabiske terrorister som er dømt for drap i Israel.  Hadde nå enda tanken vært å slippe terroristene på frifot i USA, kunne man ha sett en mening i det, men Kerry vil ha dem aktivert i Israel og nabolaget.

Gjennom alle disse årene har det ikke vært mulig å få en forklaring på hvorfor Pollard måtte straffes så urimelig mye strengere enn andre for tilsvarende forhold, men nå er det åpenbart: Fordi USA visste at Israel var opptatt av å få ham løslatt, har de holdt ham som gissel for ”fredsprosessen” som amerikanske presidenter og utenriksministre har håpet skulle gi dem en fredspris.  Når han ikke lenger kan tjene et slikt formål, vil de selge ham for å få frigitt terrorister.  For noen fred vil de jo likevel ikke klare å få i stand.  Hele tragedien skapes for å gi amerikanerne goodwill hos araberne.

Allerede i november 2001 sa daværende utdanningsminister i Israel, Amnon Rubinstein fra arbeiderpartiet Meretz, at "… sannheten må sies: Til og med i vennlige og demokratiske land som USA foregår det justismord.  Pollards rettssak er et formidabelt sådant. …” Aktors siste hilsen til ham var: "Du kommer aldri i livet til å se dagens lys, – aldri!"  Ingenting hjalp, – i snart 30 år har Jonathan Pollard vært et gissel som USA har brukt for å kontrollere Israel, og nå vil de selge ham dyrt mens han ennå så vidt er i live.

Kun hensynsløse, umoralske, desperate, evig mislykkede politikere som John Kerry kan komme på en så uanstendig ide.  Man må tilbake til Stalins tid for å finne tilsvarende statspraksis.

Vi registrerer dessuten at organisasjonen KFUK/KFUM nå også oppfordrer Den norske kirke til å boikotte Israel, og da snakkes det om hele Israel og alt som har med Israel å gjøre.  Slik vi forstår KFUK/M har de allerede startet med å kvitte seg med datamaskiner og mobiltelefoner, og de vil ikke la seg behandle på sykehus med utstyr som har israelske komponenter.  Det blir ikke lett.

Nå oppfordrer de altså Kirken til å følge opp, og vi går da ut fra et det nå først og fremst er Bibelen som står for tur til å bli boikottet, – den er jo ført i pennen i Israel og ikke minst på Vestbredden og i Øst-Jerusalem.  Det første synlige tegnet fra KFUK/M er deres åpenbare boikott av det 8. bud: Du skal ikke tale usant om nesten din. Men dette har jo norske kirkebyråkrater drevet med lenge.

God helg! fra oss i SMA-redaksjonen.

Les mer hos SMA-Norge

Kommentarer