NRKs jødehat i alle kanaler

Posted by Tarud on 02.07.2014

NRK sjefen Eriksen og Joseph Goebbels
Mens Israel sørger over de tre ungdommene som ble drept av terrorister, viser Den Norske statskanalen NRK, igjen, at de er like flinke, som den gamle Nazi statskanalen, med å produsere og formidle jødehat.

I går, 30. juni 2014 ble tre Israelske skoleelever som ble kidnappet av palestinske terrorister to uker tidligere, funnet drept.  Dette kom ikke som en overraskelse på mange israelere.  Arabisk terror er ikke noe nytt fenomen i landet, og araberne som i dag kaller seg palestinere, har drevet med slik terror i mer enn 90 år nå.   Den palestinske terroren har sine røtter i Islam, en systematiske oppdragelse av palestinske barn til jødehat, og hets mot den jødiske staten (som NRK selv har rapportert).

Kanskje ikke noe nytt, men dette gjør likevel vond for et israelsk samfunn som helliggjør LIVET, i motsetning til palestinere som helliggjør DØDEN

Sorgen samler jødene i landet enda mer, og bekrefter, en gang til, at de må forsvare seg selv, også om dette innebærer internasjonal fordømmelse.

Men NRK lar seg ikke påvirke av FAKTA.  I linje med den gamle Nazi statskringkasting kunne norsk publikum høre i alle stats kanalene at det var egentlig jødene som har skylden …  Riktig nok bruker NRKs journalistene ikke ordet “jøder” i slike sammenheng, men alle vet hva de mener med “bosettere”, “sionister” eller “israelere”.

Hamas og de andre palestinske terrororganisasjonene har som et erklært mål å utslette staten Israel (inkludert de seks millioner jøder som bor i landet).  Dette er ikke bare en teoretisk eller filosofisk mål, og palestinere gjør alt de kan for å drive jødene ut av det eldgammel jødiske hjemlandet.

Til tross for at Israel er den eneste fri og demokratisk stat i Midtøsten, har NRK sin sympati med de “stakkars muslimene” som dreper hverandre i tusentall.  Muslimskterror, blodbad og borgerkrig i nesten alle de andre land i området påvirker ikke NRK sjefen.  For NRK er det kun et folk som er skyldig i problemene – jødene.  Og NRKs egne journalister og faste “eksperter” gjør det som er forventet av dem i propagandakrigen mot den eneste demokrati i Midtøsten:

-  På Dagsrevyen 30.6.2014 informerte oss NRK nyhetsoppleser Ingvil Bryn at “Tre israelske ungdommer er funnet døde…”.   Underforstått at kanskje de har spilte fotball og plutselig døde av hjerteslag eller lynnedslag…. NRK manipulerer alt for å unngå å knytte dette til palestinsk terror.

-  I samme dagsrevyen forteller NRK journalisten Hallvard Sandberg at “Dette var bosetterungdommer som bodde ulovlig på Vestbredden…”.  Underforstått at jøder som er født og bor i sitt eldgammelt hjemland i Samaria, bor der ulovlig og må ikke klage på om de ble drept…  Dvs de muslimske bosettere er “lovlige”, mens jødene er “ulovlige”.  Dette er en rasistisk holdning som NRK indoktrinerer sine journalister i.  På neste setning forteller Sandberg at “Seks palestinere er skutt og drept i forsøk å finne de tre israelske ungdommer…“.  Underforstått at israelske soldater bare skyter på folk uten gyldig grunn.  Du vil ikke høre på NRK at disse palestinere har angrepet og prøvd å drepe soldatene før de ble skutt i selvforsvar… Igjen den rasistiske holdningen at jøder må dø i stillhet og har ikke lov til å forsvare seg selv.

-  Programlederen i Dagsnytt atten (1.7.2014), Gry Blekastad Almås, antydet at det var ikke palestinere men Israel som stå bak drapene av de tre guttene. Gang på gang ser vi NRKs desperate forsøk med å distansere palestinere/arabere fra terror.  Dette er til tross for at disse står bak mesteparten av terror i verden.  Almås intervjuet også Israels fungerende ambassadør, George Deek.  Hun stilt ham provokative spørsmål, og sensorerte svarene hans når hun oversatt dem til norsk.

-  En av NRKs favorit “eksperter” Mads Gilbert mente i samme program at det er Israel som “dreper jevnt og trutt palestinere“….NRKs journalisten som intervjuet Gilbert opptrådte som en mikrofonstativ og stilte ingen kritiske spørsmål.   Nei da, vi dume nordmenn må bare forstå at israelere er blodtørstige og dreper palestinere for moro skyd

-  NRKs journalisten Camilla Wernersen brukte NRK kanalene for å gi talerstol til NRKs stjerne “eksperten” og en erklært Israel-hater, Nils Butenschøn som beskyldte “den brutal okkupasjonen” for drapene, og viste sin doktor-ekspertise ved å mene at det er Hamas som ønsker fred og Israel som motsetter seg “freden“. ..  Wernersen formidlet den anti-israelske propagandaen og hevdet at Israel vet ikke hvem som sto bak drapene, og at det er ikke nødvendigvis palestinske terrorister.

-  På Dagsrevyen viste NRK begravelsen, men programlederne prøvde å snu problemstillingen og beskyldte Israel for “hevnaksjoner”.  NRKs Midtøsten droningen Sidsel Wold bidro med sin “ekspertise” ved å snakke om “bosettere”, som om de ikke er fullverdig mennesker.  Hun mente at det er “ingen bevis” for at terrororganisasjonen Hamas står bak ugjerningen.  Faktumet at Hamas har utført tusenvis av terroraksjoner i de siste årene, og at den israelske etterretning vet nøyaktig og har publisert navnene til to av gjerningsmennene er ingen bevis for Wold.  Hun og andre NRKs journalister krever “bevis” kun av Israel, og stiller tvil på fakta som blir presantert.  Samtidig blir fantasifulle historier fra arabiske side publisert daglig av NRK uten noe som helst kritisk vurdering.

-  NRKs journalisten Paal Wergeland hevdet at det er Israel som driver med “Kollektiv avstraffelse på usikkert grunnlag“, og at “Israel har ikke folkeretten på sin side når de gjennomfører disse aksjonene“.  Wergeland betrakter seg selv sikkert som en “ekspert” i folkeretten, men sunn fornuft og internasjonale eksperter mener at Israel har ikke bare rett, men plikt til å utføre slike reaksjoner for å forsvare sine innbyggere.

-  Journalistene Kristian Aanensen viser stor sympati for familien til en av de palestinske terroristene.  Journalistene tar ikke hensyn til de brutal drapene som Marwan Qawasmeh har utført, og istedenfor fremstiller familien, der drapsmannen fikk sin hat-oppdragelse, som offer.

-  NRKs arabisk journalisten Mohammed Alayoubi er spesiell aktiv med fantasifulle artikler mot Israel, og mener bl.a. at “Gaza vil eksplodere om ikke verdenssamfunnet griper inn“.  Gaza som er styrt av den muslimsk terrororganisasjon Hamas, kan selvfølgelig “eksplodere”, men dette har lite sammenheng med hva Israel gjør, og mer med ønsket om å utslette den jødiske staten.
I det hele tatt så unngår NRK journalistene å skriver “palestinere” og “terrorister” i samme setning.

Dette er til tross for at det er Palestina-arabere som oppfunnet og utviklet den moderne terrorismen i de siste 90 årene.  Palestinere er de første som har utviklet en terrorkultur i et helt samfunn, og har vært en inspirasjon til de fleste andre terrororganisasjoner i verden.  Det palestinske terrornettverket består av mange terrororganisasjoner og er et av de største terrornettverk i verden i dag.

NRK prøver å sette likehetstegn mellom den palestinsk terrorismen og Israels selvforsvar.  Dette til tross for at journalistene bør vite at Israel er det landet i verden som er mest nøye med å følge krigsreglene.   Men for NRK sjefen Thor Gjermund Eriksen, og hans hær av journalister er FAKTA ikke noe å bry seg om, iallfall ikke når det gjelder jøder som prøver å forsvare seg.  NRKs journalistene har blitt så indoktrinert i NRKs anti-Israels instruksen at de ser ikke forskjellen mellom terror og krig, mellom angrep og forsvar, mellom virkelighet og fantasi, og mellom fakta og løgn.
NRKs antisemittisk-giften spres i alle kanaler og påvirker de som lærer om Midtøsten fra NRK.  Thor Gjermund Eriksen kan glede seg over resultatene som viser at til tross for de forholdsvis gode forbindelse mellom Norge og Israel, så øker antisemittiske holdninger i Norge.

NRK sjefen, som sin forgjengere, tilhører det “riktige” partiet som mener at jøder er annerledes enn oss “vanlig mennesker”, og dermed fortjener den jødiske staten en sær behandling.  En av forbildene til Eriksen må være den Nazi propaganda minister Joseph Goebbels.  Også han fikk jobben fordi han tilhørte det “riktige” partiet og fordi også han fulgte reglen at “Informasjon (propaganda) er verktøyet for kanalisering av folketsagresjon mot et utvalgt hatobjekt”.  En annen statskanal som kan være en inspirasjonskilde til Eriksen er den Nord-Koreanske statskanalen.  I linje med NRK produserer også den en virtuell virkelighet som skal tilfredsstille sin herre, men som har lite sammenheng med virkeligheten.

Posted by Tarud on 02.07.2014

Kommentarer