TV2 med Sidsel Wold og Frædrik Græsvig om dekningen av Gaza

TV2 har diskutert dekningen av Gaza med Sidsel Wold og Frædrik Græsvig. Men det er skremmende å se de to smiske for seg selv og innta en selvgod offerrolle når folk ikke vil tro dem. De var i godt slag og følte de hadde overtaket, og det har de sålenge TV2 gir dem full dekning.

De er ikke i nærheten av å nevne at tunnellene skal brukes til terror eller om den enorme våpen opprustningen som proxy for Iran. De forteller ikke at Hamas hadde planer om den største terroraksjonen i moderne tid, med flere tusen terrorister

Har de noen gang snakket om Hamas eget charter? Har de snakket om frihet, menneskeverd- og rettigheter på Gaza eller om alle døde barn som har gravd tunnellene ut eller all luksusen på Gaza, eller om Qatar`s flagg ?

Sidsel Wold sier at et vannskille i dekningen kom ved Mavi Marmara. Fortalte NRK eller TV2 den gangen om IHH som støttet Al Qaida  eller om slagordet: «Husk Khaibar, jøde»? Hvem drøftet fritt leide for Iran`s raketter ?

Sidsel Wold:  «Vi mener at det er Israels politikk som gir Israel et dårlig omdømme».

TV2 oppslag: «Bedre å dø raskt av bomber enn å dø sakte under blokaden av Gaza:»



- TV2 bruker en ikke-dansk-etnisk reporter som propaganda-journalist. Han har ikke hørt at Hamas bruker levende skjold.

- Legen Fosse er nå er blitt politiker og sier at blokaden må heves. Fosse snakker om overlagte drap på barn.

- Kathrine Jensen, Palestinakomiteen hevder at Israel er ansvarlig. Hun sier det er åpenbart at Hamas ikke er problemet.

- I panelet er det bred konsensus om at Israel er en okkupant.

- Så et innslag med Lars Gule som kobler terrorfaren i Norge med den Islamske Staten; dette er visstnok en gruppering som følger Bin Ladens ideologi om global jihad dvs. underforstått: det har ingen verdens ting med Islam å gjøre.

- Sidsel Wold sammenlikner terrorfaren med eget opphold i Gaza. Når hun har vært der i fem døgn så sitter det lenge i kroppen. Så sier hun: tenk da hvordan det er å leve slik i mange år: altså som om det er Israel som bedriver terror. Hennes identifikasjon er med Gaza.
Det nevnes ikke med ett ord hvordan det er å leve under jevnlige raketter hvor eller når som helst i Israel, -ikke som under avgrensede operasjoner fra Israel. Hun snakker om å leve etter Gamle Testamentet, men ikke ett eneste ord om Koranen.

Ikke så rart kanskje at hun sammenliknes med blind høne som kan finne korn. Frædrik Græsvig er fornøyd med seg selv.  

Så langt TV2`s uttalte Israel- og jødehat, - så over til  XXL`s motbydelige homo-reklame.

BW.

Kommentarer