NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 6. august 2014

Mats Gilberts patetiske offerrolle


Dagbladet skriver den 5 august 2014 – uten kommentarfelt selvfølgelig - at Mats Gilbert føler seg overfalt i intervjuet med programleder Martin Krasnik i programmet «Deadline» i Danske DR2. Tenkt det, mannen som «overfaller» Israel med grove virkelighetsforvrengninger og usannheter så fort sjansen byr seg - tåler ikke kritikk selv. Patetisk og ynkelig.

Offerroller.

Etter at Mads Gilbert ble grundig avslørt og fullstendig avkledt av en sjelden grundig og dyktig journalist, tar han i likhet med Sidsel Wold og Fredrik Gresvik på seg offerrollen - og fremstiller det som at han ble overfalt av en jødisk journalist med en egen agenda – det er farlig antisemittisk.

Mats Gilbert som åpenbart er vandt med nesegrus beundring av norske venstrevridde, Israel-fiendtlige journalister og redaktører, takler ikke kritiske spørsmål som helt til nå er blitt sensurert av hans røde venner rundt om i redaksjonene. Nå får både Gilbert og våre venstrevridde redaksjoner så hatten passer i frie og uavhengige medier de ikke kan kontrollere og sensurere. 

Dette resulterer i at de oppfører seg som forvirrede vegglus – ofte sløyfer de kommentarfeltene for å kneble meningsytringene - slik at de kan slippe den øredøvende kritikken i håp om at de kan fortsette å leve i sine rød/brune bobler litt til – uten at de helt skjønner at de likevel blir slaktet i de nye uavhengige mediene de ikke kan sensurere. TV-journalist Fredrik Gresvik viser deres sanne ansikt når han tar til orde for å begrense ytringsfriheten og stenge ytringer han ikke liker ute av det offentlige rom - et tegn på farlige totalitære tanker. Goebbels hadde frydet seg. Meningstyranniet til venstresiden er endelig brutt, og vi er nå vitner til deres siste krampetrekninger.

Men Mats Gilbert har rett når han sier at det finnes medier som er så enøyde at de mister sin journalistiske integritet og troverdighet. Det er nettopp kjennetegnet på Norske venstrevridde medier – de har for lengst mistet sin integritet og troverdighet, noe de nye uavhengige mediene så grundig har avslørt etter at meningstyranniene falt. Nå kan vi alle starte nyhetskanaler og kommentarforumer – noe meningstyrannene hater.

Antisemittismen kommer til overflaten.


Jeg ventet på at antisemittisk rød/brunt grums ville komme til overflaten i en eller annen forkledd form etter det avslørende intervjuet av Mats Gilbert av den jødiske journalisten Martin Krasnik – og ganske riktig - Dagbladet skriver: «Og mange trekker fram hans jødiske bakgrunn, til tross for at han selv erklærer seg ikke-religiøs, rapporterer danskeDR - Her var det veldig beleilig å trekke frem «andre» når man «måtte» nevne journalistens jødiske bakgrunn. Hvem var de «andre»? Var det venstrevridd rød/brunt grums? Mats Gilbert følger godt opp når han hevder at Krasnik har en agenda med sine intervjuer. Dette avslører Mats Gilberts antisemittisme enda tydeligere.

Dagbladet skriver også helt ukritisk: «I etterkant av intervjuet har rundt 3000 mennesker signert en elektronisk underskriftskampanje mot at Martin Krasnik og andre navngitte journalister skal dekke Gaza-konflikten på grunn av deres jødiske bakgrunn, melder DR.» - Forstår Dagbladet det antisemittiske grumset i dette? - Goebbels hadde frydet seg. Hvilket rød/brunt grums var det som skrev under noe så skammelig antisemittisk. Man skal huske på at Nazistene aldri var i nærheten av høyresiden - noe Norsk venstreside i årtider har hjernevasket massene til å tro. De var rød/brune nasjonalsosialister.

Mats Gilbert lirer også av seg sin avsky for FOX-News – en nyhetskanal jeg abonnerer gratis på via Internett fordi jeg er så eitrende lei av det Norske venstrevridde journalistiske lavmålet – direkte skvulpejournalistikk. FOX-News er som en frisk bris inne i stua.

Henry Østhassel