NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 20. august 2014

Svensk kvinne banket opp fordi hun bar «Davidsstjerne- smykke»

Norge IDAG
av Lars-Toralf Storstrand

Den svensk-jødiske kvinnen Anna Sjögren ble banket så til de grader opp under et oppløp i Uppsala nylig, at kjeven hennes ble så skadd at hun ikke var i stand til å snakke.

Det var i et overveiende muslimsk nabolaget Gottsunda i Uppsala at hendelsen fant sted og at den svensk-jødiske kvinnen Anna Sjögren 14. august ble banket opp av en gjeng muslimske bøller.

Les mer i Norge IDAG


Norge IDAG dementerer

En sak som ble publisert av Norge IDAG tidligere denne uken, viste seg dessverre å være falsk. Norge IDAG beklager.

Saken om den svenske kvinnen Anna Sjöblom som angivelig ble angrepet og banket opp i en forstad utenfor Uppsala i Sverige, viser seg altså å være falsk.

Saken ble publisert av en rekke internasjonale nettsteder og aviser – også i Israel, samt flere blogger, før Norge IDAG plukket den opp.

–Det er mulig at de har fått tak i bilder fra min kjeveoperasjon, sier kvinnen, som er ekte nok til Uppsala Tidning. Hun føler seg ille til mote av påstandene som har blitt spredt i flere anerkjente aviser, nyhetssteder og blogger.

Det nærmeste man kommer tilfellet som ble fremsatt, er at kvinnen ble spyttet på av en annen kvinne, uten at det fins noe som klassiferer det som en hatforbrytelse.

av Lars-Toralf Storstrand

Norge IDAG