Dette er en velmenende advarsel til Dagen redaksjonen

Viser til avisen Dagens artikkel av Silje Rognsvåg; – Kristne ekstremister har ingen omsorg for jøder

Dette er en velmenende advarsel til Dagen redaksjonen, for dere er på ville veier som kristen avis.

Jeg håper nesten dere mister mange kristne abonnenter (dessverre kan en bare si opp en gang) slik at dere våkner etter artiklene med agitatoren Gule, samt "ofrene" Græsvik og Brun- Pedersen. Mangler de fora for sine syn? Mye annet stoff som får stemple oss navnløse konservative kristne, uimotsagt. Hva ville Arthur Berg ha gjort, tror dere han ville la en muslim, som fornærmer vår intelligens få fast spalteplass?

Dere er med på å blåse opp "noe fælt noen har skrevet" på en privat Facebook side (som de personlig har beklaget), sammen med den verdslig pressen. Så fullstendig overser systematisk alt hatet rettet mot oss, så lenge Internett har eksistert. Vårt segment kristne er knapt synlig på nettet, og de konservative ledere som er, viser stor verdighet. Selv om de blir karakterdrept om og om igjen.

Jeg er veteran i flere kommentarfelt. Og om jeg og andre som meg bare antyder å være konservativ kristne og venner av Israel, har det vært helt kurant å lire av seg uhemmet hat mot oss, uten at noen reagerer. Det skjer hver dag, og i tiår har vi måttet finne oss i de notoriske løgnene mot Israel fra NRK, TV2 og norsk presse.

Så denne sommeren hadde vi endelig en seier grunnet MIFF (ikke Dagen), og nå er vi er de hatefulle? Fordi Græsvik med flere ble avslørt som propaganda-armen til terror org. HAMAS. Og nå er vi problemet, og Dagen slipper "dem" til, endog netttrollet "himself" Lars Gule. Ta en titt på hans "vitenskapelige" produksjon, for å studere hat, "name calling" og forakt for kristne og jøder. Og det er "vitenskap og forskning?"

Dagen følger nå VLs eksempel, og blir ett organ for ateister, liberale kristne og andre, som snakker om oss "fundamentalister og ekstremister," som ikke firer på krava eller vil ikke se bort fra Guds Ord. VLs redaktører snakker om ekstremister på begge sider, og vil ikke nevne ett navn. Dagen lar Gule få si det samme uhemmet.

Greit - gå ned den avenyen, vi har Norge I Dag i allianse med Visjon Norge, og det skjer store ting, også for Partiet De Kristne. Vårt segment kristne kommer ikke å bli "moderate," for finnes det ikke et større bedrag enn det, om de liberale faktisk gidder å lese Bibelen med hjertet. Bakkevig slapp dere til også, for han liker ikke konservative bisper. Han begrunner homoekteskap med naturretten før og etter syndefallet, ikke Guds Ord. Det er ikke ekstremt?

Han og hans like er ekstremistene, fra ett kristent ståsted med sitt svik. Derfor skal de "ta oss," for i sine hjerter vet de at de sviker på alle fronter. Jeg bad en annen prest høflig på VD begrunne sitt ekteskapssyn ut fra bibelen fem ganger. Han nektet, en masse utenomsnakk og han gikk til grove personangrep mot meg - ja hat. Og vi var tre aktive venner hos VD, som ble presset ut, stadige advarsler fra Morken. Ikke grunnet hat, men for å snakke sant, om sviket til de liberale, i seng med en hedensk stat, ateister og sosialister.

Dere skal kanskje speile alle synspunkter innen "kristenheten," men glemmer det finnes ikke noe andre verdige kristne synspunkter på abort, ekteskapet, homofili og Israel enn de vi har - med klar hjemmel i Guds Ord. Derfor bruker de kjent taktikk, snakker om disse fæle reaksjonære "kristne." Det i en tid da muslimer massakrerer våre kristne trosfeller, og Gule forsvarer dem som forsvarer IS. Så får han lov å angripe kristne i Dagen, uimotsagt, med adgang til en hver annen redaksjon, men Dagen hiver seg på bølgen. Arthur Berg hadde gitt ham så øra flagret.

Så avbryter prester ferien for å gå i demonstrasjon for Israels fiender, som har lovfestet Holocaust 2. Det mens kristne korsfestes og massakreres i Irak. Og ikke ett kvekk fra dem. Og vi er ekstremistene? Det er som en må klype seg i armen, for å sjekke om en drømmer.

De vet alle at om ikke vår fløy bringens til taushet, vil de liberale svikerne innen kristen Norge bli avslørt, som med filmen om Knudsen og hans bortgang viser. Han og Nessa hadde rett hele tiden, vil få rett, sodomi og forbannelse av Israel vil bli straffet. Tror noen at Gud sover? De liberale skal gi det hedenske Norge alibi, men har kommet i forlegenhet fordi vi ikke firer. Og det kommer vi aldri til å gjøre, om vi skal gå i katakombene. Dagen får velge redaksjonell linje, men dere styrer mot stupet, som kristen avis. VL kan ikke reddes.

W. Kirkehøyden

Kommentarer