Finnes det høst-tegn? - Hva høstes egentlig for tiden?

Kan vi si at vi nærmer vi oss slutten på vår tidsalder, - omtalt i Bibelen som "hedningenes tid" eller "folkeslagenes tid"?

- Jesus, vår Herre sa; "Jerusalem skal ligge nedtråkket av hedninger inntil hedningenes tid er forbi". Luk.21.24

- Profeten Sakarja sa : "Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål for alle folkene rundt omkring... jeg vil gjøre Jerusalem til en løftesten for alle folk. Alle som løfter på den skal såre seg selv,"  Sak.12.3.

Der er mer: 10 profetier som ble oppfylt i 1948,  pluss mye mer:

  • Kirkens Verdensråd sier likevel: Israel har ikke krav på land!
  • Generalsekretæren i Kirkenes Verdensråd, Fykse Tveit sier; "Israel har like lite hevd på Jerusalem som Norge har på Gøteborg".
  • Den muslimske verden sier: Israel har ikke rett på landet. Koranen krever at jødene skal bort.
  • Kairos dokumentet fra Betlehem 01.12.09 hevder at landløftene ikke gjelder. Dette skal være et sannhetens dokument, som er drevet av kjærlighet. Men istedet finnes 16 sider med anklager og påstander mot Israel og jødene, som er antatt av biskoper og de fleste kirkesamfunn.

Vi er altså vitne til at kirker og nasjoner har gjort en åndelig og juridisk helomvending. Dette etter at jødene fikk retten til å "re-konstituere sitt nasjonale hjem" i 1922, - som selvfølgelig også inkluderer Judea og Samaria, Øst Jerusalem og Gaza, hvor hele 2/3 av stedsnavnene er nevnt i GT.

Eller tilhørte kanskje ikke Judea og Samaria og hele Jerusalem deres nasjonale hjem?
"Til evig tid skal dere eie landet":  1Mos.13.15 - 2Mos.32.13 - Jes.34.17, 60.2.

"Kristus kom for å stadfeste løftene til fedrene." Rom.15.8:
"For så mange som Guds løfter er, i Ham har de fått sitt ja," 2 Kor 1.20

Kan i hele tatt Rom 9 - 11 leses uten at løftene er med?
"Fra Sion skal redningsmannen komme".  Rom 11.26.

Hvilket håp gir ikke dette for regionen og verden, hvor jøder, kristne og vantro høster så mye død og fordervelse, særlig av hva som er sådd i islam?

Men det finnes flere tegn:

Etter at "tegnene" i sol og måne nå er registrert og bekreftet av NASA, er det kanskje mulig å få et lengre perspektiv. Blodrøde måner har nemlig kun oppstått særlige i "død til liv" situasjoner for det jødiske folk. Første gang, ifølge NASA, i årene 32 og 33 under påsken og løvhyttefesten da Jesus ble korsfestet.

Senere da jødene ble drevet ut av Spania i påsken 1492, var månen blodrød. Dette var en katastrofe for jødene, men og et vendepunkt i forfølgelsen etter at Columbus oppdaget Amerika, som ble et fristed både for forfulgte jøder og gjenfødte kristne.

Så var det blodrøde måner i forbindelse med opprettelsen av Israel under kritisk forfølgelse, krig og trusler om utslettelse. I året 1949, da Israel hadde blitt erklært, ble det blodrøde måner i påsken Pesach, 15. Nisan, og deretter under Løvhyttefesten Succot, 15. Tisjri, - og det gjentok seg året etter. Jødene kjempet da en kamp på liv og død kort tid etter Holocaust, men overlevde mot alle odds, Men de fikk ikke tilbake Jerusalem som hovedstad. Tvert imot ble over 10 000 jøder fordrevet fra Øst-Jerusalem, da Jordan også okkuperte kjernelandet Judea og Samaria.

Da Israel igjen ble angrepet av muslimarabiske land i 1967 under beslutning om endelig tilintetgjørelse av Israel, måtte jødene forsvare seg. Da gjenerobret de Jerusalem, Judea og Samaria.

Endelig er det verd å merke seg at det var blodrøde måner under Pesach og Succot i 1967 og 68, og at blodrøde måner viste seg nå når Israel igjen var under meget sterkt press.

Luk 21,25 Det skal være tegn i solen, i månen og i stjernene. På jorden skal folkeslagene gripes av angst og rådvillhet, når havet og bølgene bruser.

Joel 3,4 Solen skal forvandles til mørke og månen til blod før* Herrens dag kommer, den store og fryktinngytende. 


Sanctos.

Kommentarer