Vær snill og sett en stopper for dette, Siv Jensen

Viser til MINERVA's artikkel, 12 desember, 2014, der vi kan lese følgende:

"I et arabiskspråklig magasin bruker Norsk Folkehjelp militant retorikk i kampen for palestinernes rett til å vende tilbake.

«Vi skal tilbake». Det er tittelen på et prosjekt Norsk Folkehjelp har igangsatt på Vestbredden og Gazastripen. Finansiert av norske skattebetalere gjennom Norad. Målet er å skape bevissthet om «palestinernes rett til å vende tilbake.» Arbeidet finner sted i konfliktområdene i Gaza og på Vestbredden."

Jeg finner meg rett og slett ikke i at mine skattekroner brukes til slike politisk betente formål, og slett ikke med en slik militant retorikk som Norsk Folkehjelp opererer med. Hva om en norsk organisasjon skulle drevet en lignende aksjon for jødenes rett til å vende tilbake til sitt gamle hjemland? Kunne staten vært med på å finansiert noe slikt også?

Det som Norsk Folkehjelp her bedriver, er rett og slett ensporet, partisk politisk propaganda. Det burde være uhørt at slikt ble finansiert med statlige midler. Her vil jeg kreve at det ryddes opp i sakene, og at det blir satt en stopper for dette - umiddelbart!

Kommentarer