Kirkehøyden og Règangen signerer storkontrakt med Real Brasil

Etter to år med hemmelige treningskamper i 3000 meters høyde, begynner resultatene endelig å vise seg for "Hingsten" Kirkehøyden og "Ronaldo" Règangen. Iløpet av helgen regner de med å signere en storkontrakt med den eksklusive ballklubben Real Brasil.

Overgangssummene er enda ikke kjent, men ifølge ballduoens manàger, Kuffar von Shirk, dreier det seg om åttesiffrede beløp. Von Shirk ønsker ikke å røpe flere detaljer på det nåværende tidspunkt siden forhandlingene fremdeles pågår.

Ifølge Baldrian Press Association (BPA), som har snakket med duoens trener, "Cessi", uttales det at hovedfokuset har konsentret seg om et knallhardt treningsopplegg, kombinert med avslapping og lett defibrillasjon. samt et sunt kosthold og psykiatrisk krisebehandling.

Kirkehøyden og Règangen tar oppstyret med knusende ro, men uttrykker samtidig en viss spenning. - Det skal bli godt å komme seg ned fra 3000 meters høyde, sier Kirkehøyden, mens Règangen nikker og legger til; - Nå har vi bare ett mål, men vi håper snart å få to.

Spikers Corner ønsker de to heltene lykke til i deres videre karriære.

Kommentarer