Mulla Greikar

Jeg leser i avisen Dagen om Britt Kvaran som i 25 år har vært pastor og forkynner i pinsekarismatiske miljøer. Kvaran har brukt noen år på å undersøke Koranen, islams hellige bok, og nå skal hun gi ut bok om kristnes fremmedfrykt for muslimer. I 2012 tilbrakte hun tre timer sammen med Mulla Krekar i forbindelse med bokprosjektet sitt.

– Den Krekar jeg møtte, fremsto som et svært elskverdig menneske, rent menneskelig sett, sier Britt (Elli) Kvaran til avisen Dagen.

Nå har ikke jeg møtt Mulla Krekar, men jeg kjenner også flere muslimer som både er snille og elskverdige mennesker. Jeg har til og med vært i et 5 timers langt muslimsk bryllup engang, sammen med nesten 100 muslimer, og jeg har absolutt ingenting vondt å si hverken om menneskene eller maten.

Det er med andre ord ikke muslimer som mennesker vi skal væe redde for, det er den islamske LÆRE vi skal passe oss for.  Den omfavnelsen av islam som vi nå er vitne til, også innenfor kristne miljør, er livsfarlig. Den er direkte ødeleggende både for vårt folk, vårt land og våre vestlige verdier. Bevisene for dette kan vi se hver eneste dag i mediene. Islam er en destruktiv og farlig religion som vi skal vokte oss vel for å omfavne.

Jeg kjenner flere tidligere muslimer som idag er kristne og de sier akkurat det samme. Det er ISLAM som er farlig, ikke nødvendigvis den enkelte muslim. Det er ISLAM som hjernevasker folk og skaper livsfarlige ekstremister og jihadister. Det er ISLAM som oppfordrer til hat og drap. Det er ISLAM som undertrykker menn, kvinner og barn. Det er ISLAM vi må bekjempe, ikke den enkelte muslim.

Ronald.

Kommentarer