Swedish mosque says terror attacks in Paris is a lie

Halmstad moskè i Sverige skriver følgende om terrorangrepene i Paris:

Det börjar dyka upp mer och mer BEVIS för att den så kallade "terror attacken" i Paris är en enda stor lögn! Exempelvis så påstår man nu att en av "terroristerna" hade glömt sitt ID-kort i den bil man körde. En "terrorist" som tar med sig och även glömer sitt ID-kort är nog inte så smart att kunna utföra en så professionell terror attack. För att göra det hela lite mer spännande så lyckas de tre fly centrala Paris på några minuter, vilket varje normal storstads människa vet är omöjligt när man bor i en miljon stad. Det brukar ta timmar!

Analyserar man vidare de ocensurerade video som finns tillgängliga på YouTube( se: http://youtu.be/6zdXj4FiZg0 ) där den skadade polisen som ligger på marken avrättas med skott i huvudet inser man snabbt att det inte finns en droppe blod.

Ligger man skottskadad på gatan bör man blöda kraftigt, gör man inte det så borde något komma ut efter skott i huvudet på nära håll. Skjutvaptnet är även riktad åt fel håll...

Titta vidare på detta klipp där en mängd bevis tas upp från en inspelning från taket där "terror handlingen" ägde rum. http://youtu.be/QUuYSft1fOw

Det luktar en ny inkvisition.
Omedelbart efter fejk attacken ökade attackerna och vandaliseringen mot muslimer och moskéer runt om i Europa. Vem ligger bakom detta och varför? Det återstår några år eller decenier innan vi får veta sanningen. Det enda vi med säkerhet kan säga är att livet för muslimer i Europa kommer att bli tuffare då dessa påhittde terror attacker alltid har lett till att islamofobin och muslimhatet ökat. Samt att diverse stormakter låtit dessa "terror attacker" rättfärdiga deras invasion och plundring av muslimiska länder med hundra tusentals muslimer mördade, våldtagna och torterade som resultat. Förutom spill av muslimers blod brukar detta alltid, utan undantag, leda till att många konverterar till Islam. Välkomna!!! Det finns plats i Paradiset för alla, Allahs barmhärtighet är obegränsad!

Kommentarer