Til NHO-leder Kristin Skogen Lund

I forbindelse med den store NHO-konferansen som nå blir avholdt blir det uttalt at Norge vil få en befolkningseksplosjon i årene som kommer.

Derfor spør jeg: Hva er vitsen med det?

Dette må vel være i total strid med f.eks. miljøtenkingen da mere mennesker vil bety større forbruk, mere forsøpling og mere forurensning.

Er det for å få et større forbruk i husholdningene der det er viktig å hente en stor innvandring fra områder på kloden der kjøpekraften er lav, og hente de hit der de kan kjøpe mengder av det de ikke har bruk for med en større kjøpekraft som er skapt gjennom trygder, bevilget av nordmenns oljeformue?

Og viktigst av alt, K. S. Lund, har du tanker om at ditt eget folk skal bestå i fremtiden, eller er materiell rikdom og luksus for noen få det viktigste for næringslivet? Hva tror du blir resultatet for oss nordmenn når dere lager en befolkningseksplosjon (ordet brukt på Dagsrevyen den 8. jan. 2015) gjennom innvandring, mens rundt 15000 norske barn blir fjernet før fødselen ved hjelp av Gro Harlem Brundtlands abortlov årlig?

Siden abortloven trådte i kraft for 35 år siden utgjør disse uønkede norske barn rundt 600 000 mennesker. Dette er da ikke mindre enn et nasjonalt folkemord, Kristin Skogen Lund!

For kloke mennesker som dere i næringslivet må det da vel gå an å se at dette vil utslette oss som folk! Er nasjonalfølelse og fedrelandskjærlighet et glemt og skrotet begrep i denne forsamlingen?

Jeg tillater meg å spørre.

Norvald Aasen, 6983 Kvammen
08.01. 2015

Kommentarer