NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 9. februar 2015

SD-politiker tok sitt eget liv etter å ha blitt hengt ut som rasist av media

Frieord.no

Den svenske avisen Expressen hang ut en rekke personer med bilde og navn etter å ulovlig ha hacket seg inn på deres personlige Disqus-kontoer sammen med en venstreekstrem gruppe. Nå har en av de som ble hengt ut tatt sitt eget liv.

I januar forlot Sverigedemokraternas leder i Båstad, Mattias Philipson, alle sine politiske oppdrag etter å ha blitt hengt ut offentlig som rasist i avisen Expressen. Etter å ha fått sin næringsvirksomhet ødelagt som en konsekvens av avisens publisering valgte den 45-år gamle politikeren å ta sitt liv denne uken. - Ingenting fungerte etter at han ble hengt ut i media, forteller journalisten Gunnar Sandelin.


Det var på onsdag som Sverigedemokraternas lokale partileder i Båstad og bedriftseieren Mattias Philipson (45), ble funnet død etter å ha skutt seg selv.

Årsaken skal ha vært at løssalgsavisen Expressen hadde hengt ut bedriftseieren med navn og bilde under avisens skandaliseringskampanje mot innvandringskritiske personer ifjor – en kampanje som ble gjennomført i samarbeid med det kriminelle venstrenettverket Researchgruppen.

Les mer på Frieord.no