NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 26. februar 2015

Takk til Einar Gelius

I dagens Dagblad skriver Einar Gelius en støtteerklæring med tittelen "Takk til Hege Storhaug".

Vi vil si takk til Einar Gelius. Han tenner med dette et lys i en lang og mørk tunnel.

Einar Gelius mener at Hege Storhaug fortjener en stor takk for å konfrontere religionen islam. Dette er vi helt enig i.

Hege Storhaug har utvilsomt rett. Problemet er religionen islam, dens ideologi og verdigrunnlag, skriver Einar Gelius.

I avisenes kommentarspalter og på sosiale medier er det for tiden stor debatt om både ytringsfrihet, terrorisme og religiøs fanatisme. Naturlig nok er islam og muslimer igjen i fokus etter terroren både i Paris og København.

Ett menneske som det siste tiåret har vært kompromissløs i sin kamp mot religiøs fanatisme, vold og ekstremisme er Hege Storhaug. Hun har vist oss hva religionen islam har ført til av ekstremisme og undertrykkelse både her i Norge og over alt ellers i verden. Hun fortjener en stor takk for sitt engasjement og sitt forsvar for våre grunnleggende demokratiske rettigheter;  frihet, likhet og menneskeverd.  

Jeg er overrasket over de mange usaklige og nedlatende kommentarer som rammer Hege Storhaug og hennes viktige engasjement. Sist ute var Kjetil Rolness, som i sin helgekommentar i Dagbladet (21.02.) uttaler, at han «gremmes over de siste utblåsningene til Per Sandberg og Hege Storhaug, som forveksler nødvendig religions- og innvandringskritikk med uthenging av syndebukker».

Les mer i  Dagbladet