Dagsrevyen gir oss nyhetene før de skjer

Herr Lars Weisæth:

Jeg så den lite innholdsrike samtalen mellom deg og Jon Gelius på Dagsrevyen i kveld den 26.03.2015.

For undertegnede virker det som at dere bevisst unngår en sannsynlig innfallsvinkel på saken med piloten som styrtet flyet. Det er da heller ikke noe ukjent triks fra det lisensfinansierte NRK.

I stedet for alt tåkepratet omkring 2. pilotens mulige psykiske helse, eller manglende helse, kunne dere kanskje fortalt oss noe om hva som driver mennesker til å drepe utfra religiøs fanatisme. Kunne dere for eks. nevnt noe om muligheten for at piloten lot flyet gå i fjellveggen med bekjennelsen om at Allah er stor? Og at piloten nå kanskje sysler med 72 jomfruer? Trolig var mange av passasjerene, eller kanskje de fleste, for "vantro" å regne?

Hva skjedde 11.09. 2001 der fire fly med passasjerer, de fleste trolig "vantro", med vilje ble  styrtet i døden? Hvem utførte ugjeringen? Air Malesia-flyet som for ikke lenge siden forsvant på uforklarlig vis, styrtet det også i havet med sine passasjerer i bekjennelsen av at den samme guden er stor?

Ikke gå så fort frem, herr Weisæth, det kan føre til at dere villeder opinionen. For NRK og media er vel ikke det noen ukjent taktikk, men seriøse personer bør ikke la seg rive med av de som søker et spor som er som eventyr å regne, sett fra grasrota, da.

Med hilsen
Norvald Aasen,
6983 Kvammen

Kommentarer