Få unna oljemilliardene!

Mr.X skriver at vi bør sette i gang en luftbro med jumbojetter for å få disse millionene inn i landet, disse som Egeland, Skei Grande, Hareide og SV-erne ønsker å berike seg med. Ja, hvorfor ikke? Då hadde vi fått tømt statskassen og bankene for oljemilliarder i en fei, og uten disse milliardene hadde det kommet propp i asylsystemet. Oljen har jo så likevel blitt vårt lands største ulykke!

Så bort med alt som minner om den og det den har ført med seg! Selvfølgelig var det for sent for oss nordmenn, men hva skulle så disse berikerne levd av når urfolket var knekket? Hareide, Grande, Egeland og Lysbakken har nok ikke de evnene som skal til for å skaffe brød og arbeid, ikke til seg selv engang. Deres lønningsposer blir fyldt gjennom offentlig finansiering! Kan asylprofittørene brukes i nyttig arbeid?

Så var det dette, "Verdens beste land og bo i":

Dette er en gest fra FN til norske politikere og ubrukelige diplomater. Dermed kan FN fremover være sikret milliarder til sine unyttige formål og sin påståtte korrupte stand fra norske UD og andre bevilgningskåte etater som takk for den tildelte status. Men så var det et annet spørsmål, da: Verdens beste land å bo i, for hvem? Ikke for oss som har mistet landet!
 
Norvald Aasen,
6983 Kvammen

Kommentarer