NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 16. april 2015

Støre lager røre - Solberg går i søle - hva skal vi velgere gjøre?


Mens Jonas Gahr Støre nok en gang blir tatt med buksa nede i forbindelse med et vaffelmøte sammen med Trine Skei Grande, vasser vår egen Statsminister i søle nede i urskogen der hun lover bort 6 milliarder kroner til det korrupte indonesiske regimet hvis de slutter å hogge ned trær.

Samtidig er flere APer i fullt opprør. De mener Norge bør importere langt flere utlendinger fra muslimske områder. Ja de beskylder til og med sin egen leder for løgn (!) ...

– Jeg mener at vi, helt klart og tydelig, må slå fast at Norge må ta i mot 5.000 syriske flyktninger i året, i tillegg til 3.000 kvoteflyktninger, sier Rasmus Laupsa Rasmussen, Hordaland Ap.

Mani Hussaini i AUF viser til Sverige og Tyskland og sier de har tatt imot 10 ganger så mange flyktninger som Norge. AUF ønsker tydeligvis å følge i Sverige og Tysklands fotspor.

Samtidig vil Jan Bøhler gjenreise Aker Sykehus fordi det kan bli bråk i årene framover om sykehustilbudet i Oslo-området. I en fersk rapport har Sintef analysert kapasitetsbehovet i Helse Sør-Øst fram mot 2030. Der kommer det fram at økt befolkningsvekst og flere eldre gir en økt aktivitet på cirka 30 til 35 prosent om 16 år, forutsatt at dagens virksomhet ikke endres.

For en suppe vi har laget oss til med. Politikerne våre lyger så det renner av dem. De reiser verden rundt og gir bort milliarder på milliarder til korrupte regimer. De vil oversvømme landet vårt med muslimer, samtidig med at de vil ha bort kristendommen. Infrastrukturen vår forfaller, og skole- og sykehuskapasiteten vår er sprengt. Vi må leige fengelskapasitet fra Nederland fordi våre egne er overfylte med utenlandske kriminelle.

Hva i all verden skal en stakkars velger gjøre når samtlige politiske partier ser ut til å bevisst gå inn for å ødelegge det landet som vi bor i?

Spikeren