Norske politikere og deres hjertelag?

Undertegnede kjøper VG omtrent daglig,  da kun for å lese innlegg fra leserne  under spalten "Si det i VG". Her kan man finne mange meget gode skriv og kommentarer. Onsdag 6. mai hadde Else K. Johansen fra Ågotnes et svært godt innlegg med overskriften "De eneste med hjertelag" ? Og der hun kommer med noen svært gode betraktninger, ikke minst en del spørsmål som er svært aktuell for tiden.  I tillegg var det ei utrolig god tegning som viste hvordan våre politikere  forlater det synkende skip, mens livbåten låres ned.  Ja, faktisk var både skrivet og tegninga så god, at jeg har bestemt meg for å ramme dette inn.  Slik at man om noen år, når landet ligger med brukken rygg, kan vise dette fram til skrekk og advarsel. Og hvordan det gikk når man ikke ønsket å ta ansvar for sine gale prioriteringer og  mørke gjerninger. Og der de gjerne bruker andre sine penger for å framheve seg sjøl, mens de venter på en ny jobb i FN eller EU-systemet.

Else Johansen ville  også gjerne vite om våre politikere har tenkt så mye som 50 år fram i tid? Ja, dersom vi skal holde fram slik vi nå gjør. Der titusener av  fremmede  strømmer inn i landet. Hun ville også  vite om de kristne fortsatt vil utgjøre flertallet i Norge. Ikke minst undret hun seg over om vi fortsatt vil ha et levedyktig demokrati?

Kjære Else K. Johansen! Du vil aldri få svar på dine spørsmål fra en eneste norsk politiker! Til det er de både for uansvarlige og ikke minst for feige. Selv om de ser at dette eksperimentet vil ende på presis samme måte som da "TITANIC" kolliderte med isfjellet utafor Cape Race på New Foundlandsbankene i 1912.  For like sikkert er det at dette er spørsmål  som de ikke vil ta i med en ildtang.  En behøver ikke å være spåmann  for å se hvordan kaos og konflikter også vil ramme vårt land.  Ja, der logisk tenking er koblet ut og erstattet med ren dumskap, naivitet, uansvarlighet, kynisme, hykling, løgn og svik.  Stakkars våre arme etterkommere!  De vil få betale prisen for "hjertelaget" til de som da enten har rømt, eller ligger 6 fot under torva!

Narvik, 07.05.2015  Amund Garfors

Kommentarer