Skal Norge involvere seg i mennesmugling?


Leste nylig at menneskesmugling nå også er blitt en del av IS sitt prosjekt, der de kan slå to fluer i ett smekk. Først gjemmer de sine krigere og terrorister ombord på disse flyktningbåtene for å få dem over til Europa. Deretter stiller  EU opp med sine skip, der de henter disse menneske like utafor fjærsteinene i Libya.  I tillegg tjener IS grovt med penger på denne trafikken, der de tar minst 50 prosent av fortjenesten som smuglerne håver inn. Penger som går rett i lomma på ledelsen i IS, slik at de kan fortsette med å føre sin krig i Syria og Irak.

Jeg har ingen illusjoner om at det norske fartøyet som skal sendes til Middelhavet i slutten av denne måneden, har noen som helst annen oppgave enn å DELTA i menneskesmuglingen. Der de skal bringe så mange "flyktninger" til Europa så fort som mulig. Fortrinnsvis til Norge.

Når nå en armada av EU-fartøyer ligger like utafor Libyas territorialfarvann, klar til å plukke opp "flyktninger" - da blir det jo ekstra enkelt for de som driver denne geskjeften på land i Libya. De kan bruke nesten hva som helst som flyter for å få folk ut til EU-armadaen som venter på dem like utenfor. Ja sannelig er det nummeret før folk kan SVØMME ut til skipene. Men som vi vet, muslimer er meget dårlige svømmere.

Egentlig kan en jo undre seg over hvorfor ikke EU-fartøyene går rett til kai i Libya, og henter folk der? Det hadde vært både enklere og billigere enn det patetiske skuespillet de nå driver.  Og i dag reiser "EU-minister" Vidar Helgesen til Brussel for å "forhandle" og mobbes av disse luringene, som trolig vil presse Norge til å ta imot IS-terrorister, forkledd som "flyktninger".  Det hele er politisk korrekthet, der vett og forstand er koblet ut.

NARVIK, 18.05.2015  AMUND GARFORS

Kommentarer