Abid Raja og frekkhetens nådegave

Under grunnlovsdebatten i Stortinget sist mandag kom Venstre og SV med forslag om et enda tydeligere skille mellom kirke og stat, og der frekkheten til muslimen Abid Raja var så tydelig til stede, at det gikk kaldt nedover ryggen min. Der denne arrogante fyren bablet i vei om at kongen ikke sjøl kan bestemme om han vil tro på en kristen gud, en muslimsk gud, en Budda eller det å være uten noen tro. Og Raja mente videre at ved å "tvinge" kongen og framtidige tronarvinger, til å bekjenne en bestemt religion, så kan slikt ha paralleller til religionsforfølgelse!

Når han i tillegg til dette er så freidig, der han drar ISIL og andre terroristorganisasjoner inn i dette, og sammenligner det med at mennesker blir drept i Syria og Irak, fordi de har en annen tro. Og at dette føyer seg inn i en bestemt retning innenfor religion, da begynner virkelig galskapen til Raja å komme til syne. For han er frekk nok å hevde at vår grunnlov blir brukt som et eksempel i mange land på manglene skille mellom stat og religion, og derfor MÅ den norske grunnloven endres!

Ja så veit vi det! Vi veit også at muslimer skal ta til sverd så fort de består av minst 10 prosent av befolkningen. Og derfor burde en slik sammenligning som Raja nå kommer med være en vekker for et sovende folk! Denne mannen er frekkere enn flatlusa, han er skamløs, har ikke noe forhold til vårt land, til vårt språk og vår historie. Han argumenterer på samme måte som en psykopat, og vi har god grunn til å frykte at nettopp dette hule forhold som han har til vårt land, historie og kultur, det vil bli den normen som etter hvert vil vise seg i dette landet, jo flere fremmede som får bosette seg her.

Abid Raja er slik sett, dessverre på parti med ei skremmende framtid der hans frekkhet overstiger det meste av hva muslimer forlanger.  At en såkalt "moderat" muslim som Raja i hele tatt tør å uttale seg som han gjør, det forteller meg med stor nøyaktighet hvor langt dette landet er kommet ut på stupet. Og mot sin egen undergang!

NARVIK, 05.06.2015  AMUND GARFORS

Kommentarer