Den beste løsningen på flyktningeproblemet i Middelhavet

Det meste av dette såkalte "flyktningeproblemet" i Middelhavet dreier seg om ren mafiavirksomhet. Dette sier jeg bl.a. fordi de fleste som kommer over havet er svarte afrikanere - ikke syrere. Det vi ser, er for det meste unge menn i sin beste alder som har betalt meget store summer for å kunne bli med på disse båtene. Det vi også ser, er at de IKKE ønsker å bli reddet av den Maltiske kystvakten, for da vil de ikke komme over til Italia og videre derfra til andre land. "Flyktningene" velger heller å dø ute på havet enn å bli reddet av Malta.

Det jeg mener må gjøres, er først og fremst å stoppe strømmen av båter over havet. Det må settes opp en skikkelig blokkade, hvor de båtene som tar seg ut på tur føres tilbake til fastlandet. Her må man sette opp trygge mottaksleirer med militær bevoktning som beskytter de som er inne i disse leirene. Samtidig må det jobbes på det politiske plan for å fjerne farlige og kurrupte elementer, slik at det går an å få til et noenlunde fungerende styre.

Istedenfor at vi skal importere hele Afrika inn til Europa og Skandinavia - som vil være totalt ødeleggende for alle parter, må vi kanalisere ALL hjelp til nærområdene på det afrikanske kontinent. Dermed får vi 1000 ganger mer uttelling av de pengene vi sender, og dessuten får vi hjelpe de som VIRKELIG trenger hjelp. Pluss at vi tar tak i problemene der hvor de er.

Denne idiotiske ideen med å ta 10.000 "flyktninger" inn til Norge er kun et spill for galeriet, slik at noen få politikere skal få seg en "stjerne i boken" og lure oss til å tro at lille Norge har "gjort verden til et bedre sted". Det hele er et stort sirkus, som vi ikke må la oss lure inn i. Helt sprøtt, spør du meg!

Problemene startet vel kanskje med kaoset i Libya, som Norge faktisk var med på å skape. Nå føler jeg at dette har spredt seg langs hele kysten mot middelhavet. Særlig i vestlig retning.

En ting er ihvertfall sikkert: Denne båttrafikken over havet MÅ stanses, og afrikanerne MÅ føres tilbake til Afrika - uansett hvor tragisk og urettferdig det måtte føles. Europa og Skandinavia kan bare ikke ta imot millionvis av afrikanere. Da ødelegger vi bare oss selv, og det er INGEN tjent med. Å hjelpe disse menneskene i deres nærområde er den eneste og absolutt beste løsning på problemene, etter mitt skjønn. Alt annet er bare kosmetiske løsninger for å få de mektigste politikerne til å se "gode" og "snille" ut - noe de faktisk IKKE er, når alt kommer til alt.

Spikeren

Kommentarer