NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 9. juni 2015

FIFA, Islam, Fair play og gamle gubber


Norske nyhetsmedier slutter ikke å forundre meg. Og noen ganger i de mest merkeligste saker. Men når alt kommer til alt, da er det kanskje ikke så merkelig likevel? For det kan nemlig være er  et ledd i et større narrespill. Og det jeg sikter til, det er selvfølgelig bråket rundt FIFA og gjenvalget av Blatter som president. Som tydeligvis Fremovers redaktør også har latt seg lure av, der hun gikk på limpinnen. Men ære være henne som tok opp dette slaveriet i Qatar, som jeg sjøl har sett flere ganger. Og der 1,5 millioner fremmedarbeidere skal være i sving for utbyggingen til det meget kontroversielle verdensmesterskapet i fotball som skal arrangeres i Doha i 2022.  Der minst 4000 bygningsarbeidere vil miste livet og titusener skades,  fram til den dagen første avspark går.  Meget groteskt!


Denne  FIFA-saken med Blatter & Co fikk en rett ut sagt VOLDSOM oppmerksomhet, i hvert fall på TV2. Den ene nyhetssendingen etter den andre handlet ikke om stort annet enn Blatter og FIFA.  Vel nok er fotball verdens mest utbredte idrett, men det får da være GRENSER! Dessuten var det en del spørsmål som etter mitt skjønn burde ha blitt stilt som ikke ble det. Hele sirkuset var åpenbart igangsatt at USA ved at FBI må ha brukt store resurser på å etterforske FIFA. Selv om det var sveitsisk politi som foretok arrestasjonene i Zurich, så var det likevel på anmodning fra USA. Som videre var knyttet til et krav om utlevering av i hvert fall noen av arrestantene.  Der de skulle overføres til amerikanske myndigheter i Washington. Utrolig!

Og hvorfor dette voldsomme engasjementet fra USA og FBI? I amerikansk sammenheng er fotball eller soccer som det kalles der, en forholdsvis liten idrett med et lite antall tilhengere sammenlignet med de store idrettene der borte som f.eks amerikansk ”fotball” , baseball, ishockey osv. Finnes det ingen korrupsjon eller skumle aspekter ved organiseringen av disse idrettene i USA, siden FBI er så fryktelig opptatt av FIFA?

Nei, her er det mye som ikke stemmer! Men det er et par forhold som kan få det til å stemme - og da tenker jeg på det som Putin kom med på Dagsrevyen forleden. Der han etter mine bedømninger traff  spikeren på hodet i sin kommentar til dette spillet. For Putin sa nemlig akkurat det samme som jeg tenkte, at det hele er et ledd i et politisk narrespill for å forhindre at Russland får VM i fotball i 2018. Russland skal jo boikottes, isoleres og demoniseres mest mulig for tiden. Og derfor var det om å gjøre for USA å hindre gjenvalg av Blatter som president!

Nå lyktes ikke dette, for Blatter ble gjenvalgt likevel. Også et annet forhold og som var lett å gjennomskue, ja som heller ikke stemmer, det var denne Prins Ali fra Jordan! Selvfølgelig vil nok Obama Hussein ha en trosfelle som FIFA-president. Og da passet det godt med denne prinsen som var den eneste motkandidat til jobben.  Ja, vi fikk vite at denne fyren skulle være veldig ”reformvennlig” ! Nei, ikke la meg le. Kanskje kan jeg friste meg til å foreslå at han begynner med å reformere sitt eget land? For Jordan er landet hvor de har dødsstraff for kvinner som er  BLITT voldtatt. Der både tvangsekteskap og æresdrap florerer.  Så hvis det er det, å ”reformere” som er Prins Ali sin hjertesak, da burde det vært mer enn nok for ham å ta tak i på hjemmebane!

Og sist, men ikke minst, helt fra saken kom på dagsordenen har i hvert fall det meste av  media vært svært fiendtlige til Blatter.  Bare DET er egentlig en god grunn til å støtte ham.  Den som erter på seg norske medier i den grad Blatter har gjort, må nødvendigvis ha gjort ikke så rent lite godt og riktig...

Nå må det likevel i rettferdighetens navn innrømmes at høyst sannsynlig har Blatter både svin på skogen og mange skjeletter i skapet.  For noen ”engel” er han aldeles ikke! Men å bytte ham ut med en muslim, det vil være galt! UANSETT hvor mye skittentøy som graves fram om ham.

Hele den muslimske verden har et stort problem i forhold til idrett. Muslimene utgjør ca 20% av verdens befolkning. Men til tross for det har ALDRI noe muslimsk land klart å stable på beina en kandidat til å arrangere OL. (Bortsett at Qatar skal arrangere VM i fotball om 7 år)

Generelt er også muslimske land svært dårlig med andre store internasjonale idrettsarrangementer. Dette illustrer jo hvor totalt mislykket disse landene er, dvs hvor mislykket ISLAM er. Og dette plager enhver muslim. Tro meg, jeg har vært i de fleste av disse landa, jeg har sett elendigheten. Og veit hva jeg snakker om!

En muslim som fotballpresident, da ville FIFA kun bidra til å bøte på deres underlegenhet.  Som vanlig, når muslimene ønsker noe spesielt , da stiller gjerne Vesten opp og forsøker på alle måter å oppfylle deres drømmer og krav.  Men akkurat denne gangen, da gikk det altså ikke...

ANKENES, 31.05.2015  AMUND GARFORS