Fremover, Syriaflyktninger og Meningsmålinger

Mandag 25. juni hadde Fremover et oppslag om Syria-flyktninger. Der de bruker hele sin første side, og skriver med krigsbokstaver om uvillige folk i Narvik som ikke lar seg manipulere. Og ikke minst FrP som får det glatte lag, og som har sagt Nei til å ta imot flere flyktninger til kommunen. Det ser ut som denne reporteren Lone Martinsen ikke kan akseptere dette, men må springe ut på gata for å intervjue folk om hva de egentlig mener om slikt. Der artikkelen suppleres med et stort bilde av syrere på flukt for å gjøre det hele fullkomment. Og ikke minst, for å få oss til å føle dårlig samvittighet...

Når man så leser hva to jentunger på 14-15 år uttaler til Fremover, da oppdager man fort at dagens skole og barnehager må ha gjort en fabelaktig jobb når det kommer til det å hjernevaske den oppvoksende slekt. Ja, som vil komme til å få disse problemene vi innfører med vitende og vilje, rett i fleisen, bare om noen få år. 

En ser jo fort at det er disse "barn av regnbuen" som artisten Lillebjørn Nilsen skriver om, der de i fullt alvor mener det er ingen forskjell på oss mennesker. Alt er bare utenpå, da vi har det samme skjelett og tilhører den samme rase, alle sammen... Ja, en blir bare matt og stum og satt fullstendig ut av at Fremover kan sette slikt på trykk. Men ikke et eneste ord om hva denne konflikten i Syria dreier seg om. Der islam og terror ikke nevnes med et eneste ord. For trolig mener også Journalist Lone Martinsen, at dette som nå er kommet til vårt land, det har ingenting med islam å gjøre...!?

Mener kanskje Martinsen at arrogante og dumme politikere på Stortinget skal få fortsette sin vandalferd til de ruinerer hver eneste norske kommune fullstendig? Jeg kan fortelle denne journalisten at det har vist seg før at folkevettet er langt bedre enn politikervettet! Og derfor burde Narviks befolkning fått ei folkeavstemning om saker som vil bli skjebnesvangert for kommune og folk når vi ser noen år fram i tid! Og Fremover burde juble for at Narviks befolkning enda er i stand til å tenke selv!

For nå begynner virkningene å melde seg over hele landet. Valget står nemlig kun mellom to ting: Enten velger man å fortsette ferden mot en total kollaps og nedbygging av eget lands velferd, eller man stenger grensene hermetisk! Det er nemlig ikke lengre noen middelvei siden masseimmigrasjonen fra muslimske og afrikanske land nå har nådd slike høyder at man kan snakke om en regelrett folkevandring. Dette kan hvem som helst iaktta ved bare å ta seg en tur i Narviks gater.

Dette er mennesker uten mulighet til å greie seg selv, en stor del analfabeter, og ikke minst et skremmende høyt antall som trolig kan være kommende islamske terrorister. Ja, med klare hensikter. Og som PST advarer mot.

I kjølvannet av dette vil vi få på kjøpet en masse kriminalitet, vold og en velferdskollaps.

Og hvor skal da vestlige sosialister, innvandringstilhengere, islambeundrere og horden av levebrødshumanister, slike som Jan Egeland & Co., gjøre av seg da? Nei, det vil ikke bli noen steder å rømme... Og noen vil måtte stå til ansvar! Men disse uansvarlige menneskene vil nok få fritt leide, slik de alltid får når de ødelegger sine egne land. Der de har lagt andres liv i grus. Nettopp grunnet tankeløshet og dumskap. Noe som kanskje Fremover burde skrive litt mer om i tiden framover mot valget, der de kan trykke noen flere av mine tidligere innlegg.

Og der jeg ser på FrP som det eneste partiet som ser ut til å ta ansvar i disse meget farlige tider!

ANKENES, 24.06.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer