NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 30. juni 2015

Hva er det for et slags samfunn vi holder på å lage til?

Ungdom som vil gjøre opprør mot foreldre velger jihadreiser
Enhver som reiser rundt omkring i dette landet og besøker de forskjellige byer og tettsteder, han kan ikke unngå å se at noe er i ferd med å endre seg. Nei, jeg overdriver ikke dersom jeg påstår at vi har fått nærmest uutholdelige tilstander i landet vårt. Og dette akselererer nå med turbofart for hvert år som går. Det er heller ingen tvil om at "norsk" politikk forlengst er satt på autopilot, uten noen som helst ansvarlig styringskontroll. For, så lenge vi fortsatt har så godt som åpne grenser, der det meste av kontroll er borte, så vil vårt land ligge åpent for det multikulturelle invasjonsprosjektet. Ja, som våre uansvarlige og antinasjonale politikere har åpnet vårt kjære fedreland for. Der de har propagandert for dette livsfarlige eksperimentet i de siste 40 år. Det er så galt at jeg kjenner tårene presse på, der jeg ser med mine egne øyner hvor disse massene nå ekspanderer. Der antallet fremmede stiger år for år.

Ja, det er bare så ufattelig at en tør snart ikke tenke på de konsekvensene som vil følge i kjølvannet. 

Der snart ikke en eneste politiker hverken lokalt i kommunestyrene, i fylkestinget eller på Stortinget som tør å snakke om dette enorme sosiale, økonomiske og kulturelle problemet, og som alle selvstendig tenkende mennesker ser og opplever hver eneste dag. I stedet tviholder de på en katastrofal politikk som vil kunne bli fatal for vårt land og folk. Det er på høy tid å legge ned grensebommen for denne invasjonen av fremmede der vi NÅ sier Stopp! For nå er det nok! Denne galskapen som våre politikere har trykket ned over våre hoder må ta en slutt! Slik at vi selv ikke ender opp med å avskaffe oss sjøl. Noe som vil bli meget smertelig for oss alle, og ikke minst for dem som kommer etter oss...

Når man ser denne strømmen av velfødde, sterke unge afrikanere som i disse dager blir hjulpet over Middelhavet, og det av våre egne, da kan en bli mer enn redd og bekymret. Der en samtidig begynner og lure på hva som nå er på ferd med å skje? Denne meget alvorlige situasjonen har en europeisk og skremmende dimensjon over seg. Ja, som burde vekke de fleste som ennå ikke har forstått alvoret. Ikke minst om hva begrepet apokalypse (åpenbaringen av dommedag) kan bety i disse tider? Har dette noe med befolkningseksplosjonen i Afrika å gjøre? Eller er det en straffedom som er sendt over oss? Kanskje kan Biskop Thor Berger Jørgensen i Bodø om ingen andre, komme med noen fornuftige forklaringer i disse alvorlige tider? For jeg kan ikke si at kirka og biskopene har imponert meg særlig mye, der de heller er opptatt med oljeboring, homo og miljøkamp...

For det er faktisk slik at både Kirka og den politiske herskerklasse gir fullstendig blaffen i framtida for oss alle. Mens de kniper kjeften sammen, og feigt unngår å snakke om det som jeg ser på som det aller viktigste. Dette vil våre etterkommere komme til å forbanne oss for!
Denne snikende følelsen, og som jeg ser på som det store grunnproblemet – kan komme til å trekke oss ned i et mørke som vi aldri tidligere har opplevd i vår europeiske historie!

NARVIK, 25.06.2015 AMUND GARFORS