Svensk avisredaktør fikk smake egen medisin

Frieord.no

Hva skjer om man benytter seg av venstresidens egen taktikk og oppsøker dem i sine hjem for å spørre dem om sine meninger? Det fant en representant for den svenske gruppen Nordisk Ungdom ut da han tok turen hjem til sjefsredaktør i Aftonbladet, Jan Helin.

De siste årene har svenske medier vært svært aggressive overfor mennesker som benytter seg av sosiale medier og ikke følger den politisk korrekte linjen. Man har gått så langt som å samarbeide med venstreekstremistiske kriminelle nettverk for å få ta i folks private informasjon.

Denne informasjonen har så journalister og redaktører brukt for å konfrontere mennesker hjemme hos dem selv om deres meninger. Nå har imidlertid en gruppe unge personer fra gruppen Nordisk Ungdom snudd på flisa og besøkte Aftonbladets sjefsredaktør, Jan Helin, hjemme hos ham selv i det blendahvite nabolaget hans.

Helin ble blant annet spurt om sitt samarbeide med Researchgruppen, en venstreekstremistisk gruppe hvis voldsdømte talsperson har uttalt at han mener «vold er jævlig morsomt«. Helin blir også spurt om det er greit at journalistene hans lusker rundt i hagen til den sykmeldte partilederen i Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson.

Hva han syntes om det kan du selv se i videoen nedenfor!

Kommentarer