NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 24. juli 2015

Hva er det vesten venter på?

Sak 7,11: Men de nektet å høre, de var stivnakket
og gjorde sine ører døve så de skulle slippe å høre.
For tiden strømmer det på tusenvis av såkalte flyktninger og immigranter inn EU/EØS-land. Det virker som myndighetene har gitt fullstendig opp alt som heter kontroll. Der denne vanvittige trafikken bare fortsetter som om ingen lenger ønsker å ta ansvaret med å få stoppet denne galskapen. Land som Tyrkia, Albania, Bulgaria, Romania, Makedonia og Serbia er bare den første hindring, før disse hordene gir seg i vei mot de "lovede og forjettede" EU og EØS-land lenger mot nord. Mens her i Norge venter NAV på å oppfylle deres drømmer...


Det hele er bare slik at man blir kvalm av å bivåne noe som er i ferd med å ødelegge et helt kontinent. For dette vi nå ser, det er bare en liten topp av et isfjell, der overbefolkning og kriger, sammen med en ideologi som blir betegnet som religion, nemlig islam, som forårsaker kriger, konflikter, kaos og et virvar som verden aldri har sett maken til. Og som står bak det hele. 

På Dagsrevyen i kveld kunne de opplyse at EUs "åndselite" sitter nå samlet og fabulerer om å fordele bare en liten prosentdel av dette folkehavet. Ja, som i tillegg til tidligere innvandringsvanvidd kan komme til å ødelegge hele Europa. Der disse politikerne kommer med sine perverse humanoide befalinger, og styrer oss alle mot et mareritt som blir som en vond drøm. Der vi allerede vet at de verste terrorister følger med på lasset.

Det er heller ingen hemmelighet at den massive islamske krigen mot Vesten vil bli omfattende. Vi kjenner allerede til IS sin bunnløse djevelskap av et barbari som verden knapt nok har sett maken til på 1500 år. Likevel er ikke dette nok til å vekke hverken Norge eller andre land i Europa. En blir ganske frustrert og forbannet på at vi har et samlet media som bare holder kjeft. Vi har politikere uten ryggrad og en forblinda gjeng med biskoper som står samlet, der de er musestille sammen med denne såkalte landets kulturelite, som oppfører seg som om alt er såre vel. Der de heller forfører et helt folk, mens de ikke engang skimter faren i horisonten. Samtidig som folket sover og er opptatt med en rekke trivialiteter og ser sine favorittprogram på TV. Der de samtidig breker et hurra og oppfører seg som sauene i Orwells "Animal Farm".

Filosofen Friedrich Hegel skal en gang ha sagt følgende: "Det eneste vi kan lære av historien er at vi ikke lærer noe som helst av den"! Dessverre ser vi denne sannheten bli bare sannere og sannere for hvert år som går. Menneskeheten ser ut til å være dømt til å gjenta sine feil om igjen og om igjen. Ja, man VET, men man VIL IKKE vite! Og da, da kommer konsekvensene, uansett hvor tungt man sover!

NARVIK, 20.07.2015 AMUND GARFORS