NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 16. juli 2015

Israel og Iran-avtalen

Vesten, med USA i spissen, har latt seg forlede til å inngå en inspeksjonsavtale i forb. med Iran’s atomanlegg.  President Obama, utenriksminister Kerry og FN’s generalsekretær – pluss EU’s utenriksministre lovpriser sin egen blindhet og naivitet.  Statsminister Netanyahu i Israel blir muntlig angrepet av Kerry for sine meninger og uttalelser.

Men Netanyahu har selvsagt rett i hva han uttalte.  Israel har best grunn til å frykte Vestens naivitet.  Og jeg tror nok at Israel igjen blir den nasjonen som vil se seg nødt til å angripe Iran’s atomanlegg.  Og et eventuelt slikt angrep må i tilfelle utføres i overskuelig fremtid, og ville neppe bli særlig negativt mottatt av en rekke andre arabiske land.

Hvis noen tror at det er mulig å holde full kontroll med om Iran bruker sine atomanlegg bare til såkalte fredelige formål, er de dummere enn det er tillatt å være!  Fremstilling av atomvåpen i Iran vil selvsagt ikke foregå i landets offisielle atomanlegg som alle vet hvor ligger, og da er kontroll ikke mulig fra FN’s side.  Dette vet jo Iran, og FN og Vesten for øvrig klapper og smiler til Iran’s forsikringer og løgner.

Måtte Israel ta de rette avgjørelser, og måtte det i tilfelle lykkes dem helt i å ødelegge atomanleggene i Iran.  Og måtte vi jo før jo heller få en ny regjering i USA – en regjering som tradisjonen tro står helt og fullt på Israels side!

Israel kan være lykkelig over å ha en statsminister som har forstand og som er våken.  Han er tydeligvis den eneste som er våken i denne saken!

WiWala