Norske medier lyver, mens folk på Gazastripen frykter IS-fotfeste

Mens Gaza-innbyggerne frykter at ekstreme islamister (IS), som er langt verre enn Hamas skal få fotfeste og de kristne i Gaza rømmer, er norsk presse som vanlig mest opptatt av å rakke ned på Israel. Fortsatt spiller norske journalister på de som ble husløse etter den siste Gaza-krigen, mens de behendig "glemmer" å nevne at det faktisk var Hamas som fremprovoserte hele elendigheten ved å sende raketter inn i Israel.

Fortsatt sitter norske journalister og sutrer over Israels blokkade og forsøker å fremstille dette som et "overgrep" og en ondsinnet handling fra israelsk side. Hvorfor skriver ikke dere venstrevridde dødskaller av noen journalister om selve årsaken til problemene, både i Gaza og på den såkalte "vestbredden", som faktisk ligger i Judea og Samaria? Dette er velkjente jødiske områder som går flere tusen år tilbake i Israels historie.

Hvorfor nevner dere aldri at Egypt faktisk også har satt opp blokkader mot Gaza? Og hvorfor skriver dere ikke om årsakene til dette? Hvorfor unnlater dere å skrive om all den terrorvirksomheten som foregår i Gaza og på "vestbredden", der de styrende myndigheter indoktrinerer hele befolkningen med islamsk ekstremisme og jødehat fra barnehagealder?

Hvorfor sitter dere og lyver hele det norske folk rett oppi ansiktet ved å si at det ikke kommer inn sement, armeringsjern og andre byggevarer som gjør at folk får gjenoppbygget sine hjem, når faktum er MIFF har dokumentert at Israel hver dag sender hundrevis av trailere inn til Gaza med alt som de trenger? Hvorfor skriver dere ikke om Hamas, som bygget underjordiske tuneller som bl.a. gikk rett opp i en israelsk barnehage, der jihadister fra Gaza planla å ta seg opp for å slakte de jødiske småbarna som gikk der? Synes dere da at det er rart om Israel og Egypt ønsker å ha en viss kontroll over hva som kommer inn til Gaza?

Enten må norske journalister og redaktører være totalt kunnskapsløse, eller så må dere være noen av de mest kyniske og korrupte mennesker som går på denne jord. Tror dere virkelig at nordmenn er så dumme at vi ikke avslører løgnene deres? - I så tilfelle bør dere tro om igjen. Dere er faktisk avslørt forlengst, selv om dere forsøker å demonisere, utestenge og kneble alle som forsøker å fortelle sannheten. Idag har vi nemlig andre kanaler enn de løgnaktige avisene deres.

Spikeren

Kommentarer