Planned Parenthood selger organer fra aborterte fostre

This is what a child looks like at 24 weeks.
Texas Democrats want to allow abortionists to
use "scrapers" and a vacuum to kill this child
by shredding her alive as she screams in pain.

Jeg kommer til saken i siste avsnitt, men la meg først sette dette inn i en større kontekst.

 

Denne saken er ganske barbarisk i seg selv, men for dem som har fulgt litt med på hva abortindustrien driver med, er det ingenting som overrasker. Antagelig er det mye verre enn hva noen aner. Det jeg vil vise til her er et kjent fenomen; nemlig at vår "humane / solidariske" venstreside kan tas med buksene nede i sak etter sak, uten at de innrømmer noen verdens ting, selv ikke overlagt drap!

 

Det beste eksempelet er at deres ideologi har beviselig bare ledet til folkemord (200 mill i forrige århundre), barbari, despoti, økonomisk ruin og fattigdom for et hvert folk som har måttet underkaste seg vannstyret. Tross det, mener de fremdeles at sosialisme og kommunisme er den beste ideen, og siste innfallsvinkel er miljøet. Åpenbart trenger de makt for "å redde miljøet" og for å knuse den kapitalismen som betaler lønningene deres.


Likedan deres allierte, islamistene. I Israels nabolag har det funnet sted, og finner fortsatt sted, massive folkemord begått av muslimer / islamister, også med norsk støtte og deltagelse. Men folkemord som blir begått av deres venner, det overser de elegant.

De konsentrerer seg heller om jødiske "forbrytelser" som boligbygging, og refser Israel for at de forsvarer seg mot den islamske fascismen. De tar med andre ord side med dem som har den endelige løsning på jødeproblemet, og kaller andre for brunskjorter.

Uansett: I denne saken blir de skikkelig tatt med buksa nede, og jeg vil be dere legge merke til hvor kynisk den mannlige deltageren forsøker å forsvare det barbariet som de holder på med. Dette er et lærebokeksempel på hvordan de responderer. De innrømmer absolutt ingenting, men går heller løs på budbringeren.


W. Kirkehøyden

Kommentarer