Terrorister på plass i Rognan!

Her forleden kunne Avisa Nordland fortelle oss at en syrisk såkalt flyktning, med tilknytning til terrororganisasjonen IS bor på et mottakssenter i Nordland. Og det tok ikke lang tid før vi fikk vite via andre kanaler, at denne mannen oppholdt seg i Rognan. Et lite tettsted i Saltdal kommune, med 2500 innbyggere. Sannelig ikke verst at IS har klart å plante en slik kar, og som bare er et lite ledd i deres opptrappende kamp mot både Norge og resten av Europa. Men vær sikker; han er aldeles ikke den eneste! For det er mange av denne sorten både i Nordland fylke og i hvert eneste fylke i hele landet!

Ja, en kan bli vettskremt av mindre. Og hvem har skylda for disse tilstandene som nå er plantet midt iblant oss? Selvfølgelig våre naive, kyniske, umoralske og ansvarsløse politikere som gjerne spiller russisk rullett med sin egen befolkning. Og der de ikke er til å rikke når det gjelder å tenke noen år framover...

Og det er dette som er tragedien. Så lenge vi befinner oss i dette landet som er stappfull av naive politikere, så er vi dessverre tvunget til å følge med i dragsuget. For løsningen for den jamne mann og kvinne blir å berge seg sjøl og sine først! For det nytter ikke lenger å argumentere med idioter som ikke evner å se de store perspektiv, eller tenke langsiktig...

Først når de føler at jobben er blitt usikker eller forsvinner, der de stadig er plaget med trusler, innbrudd, døtrene blir voldtatt, og der vold og konflikter er blitt en del av hverdagen, da vil de kanskje forstå? Eller når helsevesenet ikke lenger finnes, grunnet nedskjæringer og velferdsordningene er borte, da vil kanskje disse julenissene som sitter med makta legge sine naive idealer på hylla? Der de kanskje begynne å reflektere over hva de har mistet? Kan vi da slippe denne endeløse forståelsen og kjærligheten for mordere, terrorister, voldsmenn og religiøse fanatikere? Ja, som gjerne vil drepe kvinner og barn! At folk ikke forstår dèt engang, men tror at alt går seg til, det er bare rett og slett tragisk!

Det sier seg sjøl at når vi slipper inn terrorister og såkalte "flyktninger" fra dysfunksjonelle samfunn, så bringer vi den samme elendigheten til vår del av verden!

Nå er det på høy tid at det blir et folkekrav at diverse "gloriøse" planer fra uansvarlige politikere legges ut til folkeavstemning. For hvor mye skal vi egentlig finne oss i fra disse menneskene som ser ut til å tåkelegge det meste og desinformere folket? Der de fråtser i folks uvitenhet og også i deres direkte dumskap. Ja, for ikke å snakke om deres egen dumskap; når terrenget ikke stemmer med deres selvlagde kart?

For da er det vel folket det er noe feil med? Håper alle bruker sin stemmerett til høsten og stemmer på det MEST restriktive partiet hva gjelder innvandringspolitikk. Gi blanke blaffen i alle andre politiske trivialiteter! For nå gjelder det nemlig liv eller død!

Ankenes, 07.07.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer