Vi er alle grekere

Hva er det slags "avtale" disse halvkriminelle bandittene i Brussel nå prøver å få grekerne til å vedta? For det første er det ingen avtale, men et direkte diktat. Og der grekerne er satt sjakk matt. Det er som en krig, der et land må kapitulere for overmakta og angriperne. Et land som dessverre har gått tom for ammunisjon og våpen, og der lederne nekter soldatene å kjempe.

Og nå i kveld (onsdag 15/7) sitter den greske regjeringen sammen og må godta denne ydmykelsen, mens de har pistolmunningen rettet mot sitt hode, mens de blir totalt overkjørt, truet og satt under administrasjon av Tyskland. Ja, det mens kansleren Angela Merkel og hennes beinharde finansminister Wolfgang Scauble nå viser seg som de uhyrene de er. Slik vi tidligere har sett tyskere oppføre seg overfor små og fattige nasjoner. For det vi nå ser, det er bare knusende og en ren krigserklæring for et lite land som Hellas. Og ei total overkjøring av alt som heter demokrati!

Nei, det er ikke vanskelig å gjennomskue desperasjonen til føderalistene i Brussel. For Hellas skulle aldeles ikke bli det landet som skulle knuse EU og deres drømmer om et Stor-Europa. Ja, et Europa som skulle danse etter Brussels pipe. Denne planen, den har vi sett før, drømmen om Ett folk, Ett rike og en leder! Og det er en plan som aldri vil bli lagt bort!

Og hvor skal nå ansvaret plasseres, når vi nå ser at Hellas går til grunne? Ja, der grekerne nå skal bindes på armer og bein, slik at de aldri mer skal bli i stand til å sette seg opp mot det store bandittveldet i Brussel!

Det er ganske sikkert at disse kyniske lederne innafor EU, og ikke minst Merkel & Co har lært mye av både Hitlers galskap og Stalins sovjetdiktatur. For også den gangen drømte de om å skape det nye mennesket. Og det er liten tvil om at EU nå spiller et meget høyt spill, der de nå endelig viser hvem de er og hva de står for. Der de heller ikke lenger har maska på seg...

Hele Europa har levd på en illusjon og en fabel og et eventyr om at velferden skulle berge oss til evig tid, der penger kommer dalende ned fra trær, og der vi har lullet oss inn til å tro på denne drømmen, der alt dette skulle vare til evig tid. Men nå kommer sannhetens harde realitet, og som varsler oss om at det går mot slutten. Ja, der vi nå endelig får se bak kulissene i dette makabre skuespillet.

Og den samme totale mangel på realiteter ser vi også i spørsmålet om innvadring av titusen eller hundretusen av såkalte båtflyktninger eller immigranter som kommer settende over Middelhavet, eller de rene sosialklienter som flys eller strømmer inn med tog, ferger, busser og biler - og som også skal bli Europas problem. Heller ikke her bryr EU seg om virkeligheten eller tar hensyn til Europas befolkning som skal presses i knestående og overkjøres. Men der de skal få lov til å betale for sin egen undergang. Man ignorerer alt av varsellamper, alarmer og de tydelige tegn på årsaken, og kjører på rødt lys, selv om enhver kan se at dette vil gå galt. Ja, tydelige tegn som selv en amatør som meg kan se.

Det er liten tvil om at dette såkalte demokratiet er på overtid. Når man også vet at majoriteten av kvinner åpenbart stemmer med noe helt annet enn hode, da må det jo gå galt i et samfunn som har tatt på seg å være verdens barmhjertige samaritan. Av en eller annen grunn vil man ikke ta tak i denne kjensgjerning, og som ingen lenger kan overse! Og da er det liten tvil om at dette eventyret som kalles demokrati, fort vil bli avløst av noe helt annet som er et spøkelse fra ei tid vi helst vil glemme.

Nei, det bør heller ikke forbause noen at den europeiske drømmen som EU en gang var, den er blitt bygget opp på en ren illusjon og en ønsketenkning av disse uansvarlige menneskene som i bunn og grunn var udemokratiske, og som ga seg ut for å være Europas elite. Ja, som t.o.m her i Norge prøvde seg på all slags bløff og skremselspropaganda for også å få oss inn i denne hengemyra. Der landets topp-politikere gjerne bløffet oss så det rant av dem. Og som nå er blitt til det europeiske store mareritt!

For i kveld ofres Hellas på euroens og mammons alter. Og det mens grekerne sloss som gale med politiet, der brannbomber med bensin suser gjennom lufta utafor parlamentet i Aten. Der denne stakkars kommunisten og statsminister Alexis Tsipras sitter der svinebundet, der han får kjenne kapitalismens nådeløse spill og de harde bud fra Tyskland. Ja, det mens kreditorene som lurte grekerne trill rundt, der de kastet pengene etter dem, nå kan smile. Samtidig som de ønsker å styre Hellas som den rene koloni.

Og trolig er det slik, land etter land over hele Europa til slutt skal ende...

NARVIK, 15.07.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer