Er Støre og Hareide Norges sleipeste politikere?

Når vi leser følgende 2 artikler i avisen Dagen, blir man fristet til å svare "Ja".

1. Støre roser Frelsesarmeen:
– Skal vi løse mange av oppgavene i vår samfunn - sosialt, integrering og deltagelse - må de ideelle og frivillige organisasjonene med, sier Jonas Gahr Støre til Dagen.

2. KrF går på stemmejakt hos minoriteter:
KrF henvender seg til polakker, eritreere og andre innvandrermiljø for å få nye velgere og tillitsvalgte.


Jonas Gahr Støre leder et arbeiderparti som har motarbeidet kristne verdier helt siden slutten av 2 verdenskrig. De var bl.a. med på å fjerne den kristne formålsparagrafen, som forpliktet skolene til å gi elevene en kristen oppdragelse. Den sa blant annet at «Grunnskolen skal i samarbeid og forståing med heimen hjelpe til med å gi elevane ei kristen og moralsk oppseding,..». Knut Aril Hareide i KrF var strålende fornøyd med fjerningen av denne paragrafen.

Begge disse partilederne arbeider også for å legalisere såkalt likekjønnet ekteskap i Den Norske Kirke, noe som er stikk i strid med Guds Ord. Og strategien de bruker, er å ansette ugudelige, ikke-troende biskoper og prester, som sakte men sikkert leder kirken til fall med de samme ord som Djevelen første gang brukte i Edens hage: "Har Gud virkelig sagt?"

Arbeiderpartiet er dessuten ansvarlig for en abortlov som dreper hele 16.000 barn hvert eneste år, og tausheten er øredøvende fra KrF's side. Istedenfor å hjelpe både mor og barn i en vanskelig situasjon, sparer de penger ved å skyve alt ansvar over på den fortvilte moren. Så toer de sine hender og sier det var hennes frie valg. Ja, de kaller det til og med for en "rettighet" at hun får lov til å drepe sitt eget barn.

Siste skudd på stammen er at begge partilederne nå ønsker å oversvømme landet vårt med flyktninger og asylsøkere fra muslimske land, som selvfølgelig drar med seg islams ideologi. Denne livsfarlige ideologien er nå iferd med å rasere og ødelegge alle de trygge og gode verditradisjonene vi hadde i Norge en gang. Men det må vi for all del ikke nevne, for da blir vi med en gang stemplet son fremmedfiendtlige rasister og utestengt fra "det gode selskap".

Hver gang jeg hører Støre og Hareide snakke på radio eller TV, tenker jeg på følgende to vers fra Bibelen:

Sal 55,22 "Hans tale er glattere enn smør, men i hjertet tenker han på strid. Hans ord er mildere enn olje, likevel er de som dragne sverd."

Jer 23,12 "Derfor skal veien de går på, bli glatt og sleip for dem. De glir i mørket og faller over ende. For jeg fører ulykke over dem i det året de kreves til regnskap, lyder ordet fra Herren."

Ja, slik lyder ordet fra Herren. Men det bryr hverken Støre eller Hareide seg om, så lenge de kanskje klarer å kapre noen nye velgere til de ugudelige partiene sine.

Sleipere enn dette går det neppe an å bli!

Se ellers Norvald Aasens utmerkede artikkel: Røystefisking med skotsikker bil i Sarons Dal

Spikeren

Kommentarer