NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 24. august 2015

Kjære Carl I. Hagen!

Det var med stor glede vi hørte ditt budskap i morgennyhetene i dag den 20.08 om å sende migrantene som nå strømmer over til Europa tilbake til nord-Afrika der de kan hjelpes i nærområdet.
Det er nemlig det eneste som kan stoppe trafikken, og som gjør det uinteressant for fattige mennesker å betale menneskesmuglere store pengesummer for å komme frem til målet - Europa og Norge.

Det var da med stor sorg vi hørte deg på dagsnytt radio (20.08 , kl. 19.) der du nærmest gikk tilbake på dine uttalelser for å tekkes Krf og Erik Lunde og co.

Det du uttalte på morgensendingen er slik ansvarlig mennesker tenker. Skal denne trafikken mot Europa og Norge få fortsette er kaos og konflikter et sikkert resultat. Her må vi også skjønne at europeisk økonomi vil kollapse.

At Krf truer med at et politisk samarbeid ikke er mulig etter dine uttalelser burde du bare blåst av, og det viser Krf sin politiske uansvarlighet. Det er ikke viktig for dem å hjelpe flest mulig i nærområdet, men tydeligvis utskiftning av folket og religionen i vårt land. Slik sett er det naturlig at de har et nært samarbeid med Venstre og andre som synes de har mandat til å bestemme vårt folks fremtid. Kanskje de ved neste valg ønsker å gå sammen med Støre i moskeen i steden for til kirken?

Selv har jeg sagt at migranttrafikken over Middelhavet mot Europa ser jeg på som dødsstøtet mot vår verdensdel som vestlige kultur og europeisk egenart. At Krf med flere ønsker en sånn virkelighet viser bare at de ønsker en utskiftning av både våre verdier, kultur og religion. Islam er på fremmarsj i Europa og Norge og det virker som Krf ønsker å være en femtekolonne for islams innmarsj.

Jeg beklager at du trakk dine uttalelser tilbake for å tekkes Krf og Lunde. Det du sa var nemlig fornuften. Vi har ved andre anledninger også hørt kloke og sanne ord fra ulike Frp-politikere, og det har alltid vært trist å høre beklagelsene som har kommet i etterkant når noen politisk korrekte har følt seg såra og vonbrotne. Ultimatumet fra Erik Lunde, Krf, burde Frp være store og sterke nok til å ignorere. Krf er uansett ingen pålitelig samarbeidspartner for partier som viser ansvarlighet i politikken, slik jeg ser det.

Med vennlig hilsen
Norvald Aasen, 6983 Kvammen