NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 14. august 2015

Litt veiledning i forkant av valget, 14 september 2015

Av Fallout2

For å veilede litt i forkant av valget, har jeg laget en enkel guide :)
De mest samfunnsfiendtlige partiene graderes med ranking 1 som versting.

1. MDG.

Dette partiet prøver å kjøre landet i kne økonomisk, med fri innvandring, stopp i den siste rest av eksportrettet industri, og økte "grønne" skatter. Folk i dette partiet er ikke landfast. Ser du noen med drivanker rundt foten som svever i luften, så kommer de fra dette partiet. Særlig Oslo ligger dårlig an med høy oppsluttning av mer eller mindre samme ulla, samt en høy andel lykkeinnvandring.

De kommer antagelig til å forby folk i bykjernen hvis de får makt. Det kommer til å bli en vindmøllepark.

2. AP.

Her er agendaen med utbytte av etnisk norsk befolkning særlig åpenlys. Tajik er deres talerør og uangripelig siden rasist-kortet sitter løst fordi hun er muslim. Medienes maskot.  
Og så har de Mani Hussaini som leder i AUF. De henter selvsagt mye stemmer blandt de som ikke snakker norsk, men har norsk pass som venstresiden har forært dem.
I tillegg har de antagelig den mest feilplasserte politikeren i hele verden, nemlig finanspolitisk talskvinne Marianne Marthinsen. Denne dama har ei kuleramme med kun 2 kuler på. Tre hadde blitt forvirrende og en matematisk nøtt. Hun mener det er rimelig at gründere tar opp lån for å betale formueskatt.
Formueskatt på næringsvirksomhet er den mest urettferdige skatten vi har, for det er bare eiendomspekulanter og utenlandsk kapital som tjener på den. Staten tjener lite og incitamentet til oppstart av bedrifter forsvinner. 14 Milliarder har Støre tenkt å skjerpe inn i direkte skatter. Bare for å reversere og "ta igjen". "Der fikk dere på snuten!"
I tillegg kommer kreative avgiftsøkninger, og en sinnsyk innvandring.
Disse skjerpelsene går garantert opp i røyk og personlige gaver til diktatorer og s@tans pakk i utlandet der de reiser med privatjet og sjekkhefte.
Millionærarving Støre vil ha økte skatter...for andre...men selv brukte han advokater til å minimere egen formueskatt. Her snakker vi spleiselag. Han brukte også polsk arbeidskraft svart. Han fikk produsert en faktura som skulle bevise hans uskyld. Men uansett så har han en moral som matcher Robert Mugabe.
Eneste grunnen til at AP ikke tok førsteplassen er at de kjører værhane-politikk. Det er som å spille rulett i Las Vegas med mye ståk og støy, bling-bling og juks og fanteri. Værhanen roterer så raskt at man blir usikker på om det ER en værhane. Kanskje værhøne?
Dette er også elendig politikk, men sjansen er der for at de våkner opp fra 4 år på fylla hvis de kommer i posisjon.
DET kommer ikke Kaski og Hansson i MDG til å gjøre.

3. Venstre.

Det er lite å si om dette partiet bortsett fra at det er farlig for fremtiden. Ligner på MDG, men har makulert eget partiprogram, og følger nå KrF slavisk i alle saker. Schei Grande er så to-dimensjonal som en pappfigur....utrolig nok.

4. KrF

Jeg tenker på Napoleon. Bondevik hadde under 10% men forlangte å bli statsminister i regjering. Hareide er samme ulla.
Han fremstiller seg selv som om han var alene i rikspolitikken. Det jeg vil kalle for riksklyse!
Han er falsk og utro. Gjør alt som er mulig for å påføre regjeringen dårlig politikk. Tipper han kjenner seg mektig.
En sann Napoleon.

5. SP

Et parti som motarbeider seg selv. De burde vært for infrastruktur i distriktene, og jobbet for marin industri.
I stedet øker de NAV-køene med frislipp av innvandring, samt sørgger for at kjernevelgerene deres får som eneste gruppe i Norge, realønnsvekst. Nemlig bøndene.

5. SV

Denne burde vært høyere oppe, men siden de ikke lenger er relevante så bruker vi ikke utpust på dem. De er snart i gruppen "andre" SU er spesielle. Jeg mener spesielt øh...spesielt lite relevante.

6. Rødt.

Et reaksjonært antidemokratiparti. Men som i tilfellet med SV: Irrelevante.

7. Høyre.

Labbetusspartiet. De kjører lav profil og prøver å ikke vises. Men jeg liker skattepolitikken.
Desverre er de så opptatt av å være PK at jeg aldri ville stemt på dem.

8. FrP

Et parti som prøver å være pro-active, og levere noe som merkes av fremsteg. Men sørgelig liten oppslutning, og dermed blir det kanossagang og balansering på slak line, der Hareide og Grande politisk retorisk skyter med avsagd hagle på kloss hold....samtidig!
FrP må snart gjøre et valg før de raser sammen.

Godt valg er en tåpelig avleggs klisje. Jeg vil heller si:- Gi dem et h@lvte og sett dem fast på ting de ikke har peiling på, som tilsvarer det meste utover deres telefonnummer. Jeg skal gjøre nettopp det.
Eksempel:

Du spør:- Hva skal ditt parti gjøre for å få Norge i riktig retning?
De sier:- Øke skattene og øke velferden.
Du spør:- Hva skal den økte skatten brukes til?
De sier:- Å øke velferden (her er de på gyngende grunn allerede)
Du spør:- Ja men hvordan?
De sier:- Økt satsing på skole, barnehage, industri, skole og utvikling.
Du spør:- Hvordan skal pengene brukes helt konkret?
De sier:- På å styrke alle de områdene.
Du spør:- Ja men konkret hvilke summer på konkret hvilke tiltak?

Her faller de av. Huskelappen var ikke lang nok. De forventet egentlig det vanlige: Folk tar brosjyrer og er strålende fornøyd med det, og føler seg beæret over å få en skinnende fersk brosjyre!

Folk er sauer, og det vet ledersauene.

Fallout2