NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 4. september 2015

Åpent brev til partileder Knut Arild Hareide i Krf

Jeg registrer at du uttalte at Norge bør følge Tysklands eksempel, der vi skal se bort fra Dublin-avtalen, og la disse syrerne som ankommer Norge få opphold umiddelbart, så fort de ankommer riket. 

Mange ganger må jeg virkelig lure på om det fortsatt er Bondevik som leder dette merkelige partiet? Og der det ser ut som dere har bestemt at kristendommen skal bort og erstattes av islam? For et mer islamvennlig parti finnes neppe i dette landet. Og politisk korekthet er blitt den nye statsreligionen som dere danser etter. Der landet skal overgis til de fremmede som trenger seg inn på vårt område…

Aldri før i historien har en religiøs ideologi, forkledd som religion, ja en slik menneskefiendtlig døds og destruksjonskult, blitt båret fram på hendene av så mange uansvarlige og nyttige idioter. Som t.o.m jobber for sin egen og sine etterkommeres undergang. Og du Hareide, du er en av disse nyttige idiotene! For her kan de fremmede kolonisere på vertslandets regning! 

Ja, det er virkelig trist Hareide! Her har du og de andre politikere lagt opp til konflikter, mens dere slipper å ta ansvaret for gjennomføringen av en hyperpopulistisk molbopolitikk som vil ødelegge dette tidligere så gode og trygge landet! Og dere skal plage oss alle som ikke liker dette, og som er tredd nedover våre hoder. I tillegg er dere freidige nok til å nekte oss en folkeavstemning som vil berøre vår framtid. 

Du Hareide, som opptrer som en leder av et kristent parti, og det uten at du forbanner islam, og som du for lengst burde gjort, du er dermed med på å villede de kristne og føre dem på ville veier! Jesus oppfordret aldri direkte til vold, men han var ærlig nær når han sa følgende: Det hadde vært bedre for de menneskene som villeder de kristne, at de hadde fått en kvernstein om halsen, og blitt senket i havets dyp! 

NARVIK, 01.09.2015 AMUND GARFORS