Er det en plan bak dette kaoset i Europa?

Det er nesten som man ikke tror sine egne ører når man hører nyhetene om dagens tilstrømninger av fremmede mennesker, og som vil inn i Tyskland og andre europeiske land. For alle disse lederne taler og handler som om de er full av dårlig samvittighet. Og derfor må Europa sone sin straff . Og den straffa, det er å hjelpe den islamske verden med å bli kvitt deres overbefolkning. Og som kommer hit som flyktninger etter kriger som ingen klarer eller vil stoppe!

Bare til Tyskland kommer den nå ca. 12.000 flyktninger i døgnet, og man forventer at dette tallet vil mangedobles etter noen uker. Jeg hørte Angela Merkel uttale seg på NRK-nyhetene i dag, der hun var svært lykkelig for at så mange finner veien til Tyskland Mens hun uttalte til slutt, at dette vil forandre hennes land for alltid! Men hun glemte visst å fortelle om dette vil bli til det bedre enn det til det verre… Mens hun krysset fingrene for at dette skulle gå bra.

Ja, det er bare utrolig at statslederen for Europas største økonomiske stormakt med andre ord har resignert. Der verken hun eller andre i hennes regjering veit hva de skal gjøre med denne uoversiktlige og farlige situasjonen. Der det ser ut som de håper på hjelp fra et mirakel eller at ren flaks skal redde på Tyskland og resten av Europa fra undergangen.

For meg virker det som om mennesker med totalitære trekk, og som Merkel også fikk inn i stor grad, sammen med morsmelka. Den gang da hun var ung og gikk i ”politisk lære” i DDR, trolig har funnet noe til felles i en arena med kommunismen, der asyl og godhets industrien er besmittet av det samme, og der det er tabu å si imot dette.

Men som vi alle vet, så er veien til helvete som kjent brolagt med gode hensikter. Og der menneskene tror de gjør sine medmennesker en stor tjeneste med å forandre samfunnet, uten at folket blir spurt.

Ja, vi har disse makt- menneskene også i Norge. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre er ingen unntak, der de kjører sin propaganda og ensidige retorikk, og der alle motforestillinger blir sett på som rasisme og fremmedhat. Hver dag kommer det 130 nye asylsøkere og migranter til Norge, og dette er bare toppen av isfjellet.

Og der står vi nå, mens angsten og redselen for framtida bare øker dag for dag. Hvor lenge freden i Europa og Norge vil vare, det vet vel ingen? Men det vi veit, noe jeg kan si med sikkerhet, det er at de beste tidene har vært. Og herfra vil det bare gå ut over stupet!
Vi får håpe at jeg tar feil! Men jeg har ingen llusjoner, for framtida virker svart. For mørkere har vel ikke framtida vært siden 30-tallet? Og det ser nå ut som alt vil kollapse samtidig, ja både økonomisk, sikkerhetsmessing, kulturelt og sosialt.

Så får en bare håpe på det beste og sende ei stille bønn om at det ikke ligger en plan bak det hele. Slik det dessverre ser ut til…

NARVIK, 07.09.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer