Måtte Allah se i nåde til våre norske verdier

Av Fallout2

Hadja Tajik hadde møte med de andre i 6-kløveren (KrF, Sp, Miljøpartiet de grønne og SV ) i Ålesund 02. Sept. 2015. Jeg reagerer på at hun bruker ordet "våre".

I den sammenheng foreslår jeg at vi endrer Norges flagg. Vi tar ikke vekk noe, men på de røde feltene i flagget så limer vi inn 1 purke, 1 galte og to grisunger i de nederste feltene.

Da kan vi begynne å snakke om våre verdier.

Men nei. Støre hyller Tine for sin muslimifisering i lokalene deres, samt at det meste de produserer er nå Halal. Halal er for meg Haram, men det må jeg visst finne meg i. Jeg må finne meg i at den maten jeg skal spise, være seg kylling, egg, meieriprodukter og gud vet hva, har en imam godkjent.

Det er ikke "våre" verdier. Det er verdiene til dysfunksjonelle land folk ikke en gang vil bo i. De vil heller bo her. Men de dekonstruerer det norske samfunnet, for å innføre kulturen og religionen som medførte at de landene BLE dysfunksjonelle.

Det er med fortvilelse og sinne vi må sitte å se på at dette skjer litt etter litt, måned for måned, år for år. "Do gooder’s" og populister i og utenfor politikken, er konstruktørene bak dette.

De deltar aktivt i å utradere et av verdens minste folkeslag. Er ikke det selvdestruktivt, så vet ikke jeg.

Likestillingen er plutselig ikke inn lenger, og feministene nikker dette videre som om ingenting har hendt.

Kulturelt sett, kunne man like godt spenne fast bombebeltet først som sist, og trekke i snora.

Trippeldrapet i Pakistan: Den skyldige sa at de hadde lav IQ. For de har registrert at å spille dum er nok til å slippe straff. Alle nikker. Bare drep og voldta, vi frifinner og slipper dere løs for neste drapsbølge.

Mange velgere i Norge sitter med halvåpen munn, slevjet renner, og grynter frem sin applaus. Disse fortjener all fremtidig "belønning" de før eller siden mottar, men det gjør ikke vi andre.

Når ISIL-flagget heises på Oslo Rådhus og Slottet er jevnet med jorden, så er det for sent å angre. Feministene blir brukt til sex-slaver. Men mulig de liker det?

Fallout2

Kommentarer