Skal Norge ta imot 100.000 flyktninger?

Skal lille Norge oversvømmes av elendighet?
En professor og tidligere statsråd gikk for noen dager siden ut offentlig og lanserte at Norge måtte ta imot 100.000 syriske flyktninger. Hvordan denne professoren skulle finansiere dette, nei det nevner han ikke. Professorer er jo kjent for ikke å ha den helt store sans for virkeligheten, noe som også denne fyren Victor D. Norman tydelig viser med dette vanvittige forslaget sitt, og som vil totalruinere dette landet.

Dersom jeg hadde hatt denne professoren framfor meg, så skulle han fått svart meg på en rekke spørsmål. Der denne fyren som ivrer for å få inn 100.000 muslimer, om han virkelig tror, at ikke dette vil være med på å rasere og ødelegge våre etterkommeres muligheter til et liv i samsvar med den nåværende standard? Et land opparbeidet med flid, nøysomhet og strevsomt slit? Som er strevet fram av de nåværende generasjoner og våre forfedre? Med hvilken rett mener denne Victor Nordmann og andre slike fantaster som Jonas Gahr Støre, Jan Egeland, Liv Tørres, Erna Solberg, Hareide, Lysbakken, Rasmus Hansson, Skjei Grande og andre fantaster, at de har rett til å ødelegge dette fine landet?

Og det verste av alt, det er at nå går ei av Norges største aviser ut med et opprop, der vi alle må stille våre hus til disposisjon for disse inntrengerne. Nei, det er ikke til å tro at ei avis som Aftenposten går i bresjen for selvmordet og nasjonens ruin! Der t.o.m vanlige folk skal åpne sine hus, og der disse hjernedøde godhetsapostlene i Godhetsindustrien aldri blir fornøyd. Nei, fornøyd blir de ikke før landet er på de fremmedes hender…

Og, det er liten tvil om at når 100.000 nye inntrengere er på plass i landet, da er det ikke lenge før det må settes i gang tvangstiltak for å huse alle disse fremmede som presser seg inn. Ja, som vil ha ei norsk trygd resten av livet, og som ikke har betalt inn ei krone til felleskassa, og der nordmenn skal bøye ryggen og forsørge disse. Ja, vær sikker, tvang vil også komme, slik vi ser det i Sverige. For der i landet, der overtar staten alt av tomme hus og hytter for å finne husrom til de ubudne og ukjente gjester og som kommer i store flokker.

Jo, vi husker jo hvordan dette startet. Det skulle først bare være 1000 kvoteflyktninger, og som denne røverorganisasjonen FN hadde oppfordret til. Så ble det 10.000, etter forslag fra Venstre og Krf, og der Gahr Støre ikke skulle være dårligere. Og nå, ja nå er det snakk om 100.000 inntrengere og en rekke IS-sympatisører. Der en åpenbar gal professor i økonomi skal finansiere dette med å ruinere sine landsmenn…

For de som fremdeles enda har sitt liv kjært og vettet i behold, og ikke minst har evne til ro og å tenke selvstendig og klart, så vil jeg foreslå at de snarest kommer seg vekk fra Europa! Tross alt er det bedre på den andre siden av Atlanterhavet. For tro meg, når tiden kommer, og det er det ikke lenge til, da vil det bli Midtøsten-tilstander i alle deler av Europa! For nå flyttes millioner av befolkningen i den delen av verden, over til Europa. Samtidig som de også tar med seg sine konflikter hit. Ja, der det ikke vil bli værende her lenger!

Nå tar myndighetene i bruk nedlagte militærleirer for å gi husrom til inntrengere og mulige terrorister. Dette er jo bare en skandale! Der de unge norske soldater skulle være, som skulle vokte og forsvare sitt land og sitt folk, der skal nå disse menneskene som har truet og presset seg inn i landet være. Et mareritt som kan skremme vettet av oss alle. Og det, samtidig som hele forsvaret skal legges ned. Hva med sikkerhetstrusselen som henger over oss? Hvem tar ansvaret i disse vanvittige tider? Har vi i det hele tatt noen ansvarlige myndigheter i landet nå? Da oppfordrer jeg dem straks til å komme til syne. Ellers vil dette ende veldig tragisk!

Narvik, 25.09.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer