Erna mener håpet fra den "arabiske våren" lever fremdeles!

- Jeg gratulerer den tunisiske dialogkvartetten med Nobels fredspris 2015. I Tunisia lever håpet fra den arabiske våren fortsatt, sier statsminister Erna Solberg i en pressemelding.

Her tror jeg Erna ikke helt har forstått hva islam faktisk dreier seg om. For det første handler den "arabiske vår" egentlig om å spre islam og innføre islamsk styresett over hele verden. For det andre har ikke den "arabiske vår" ført til en eneste positiv endring. Den har KUN skapt kaos og elendighet. Hvis Erna mener dette er noe å juble for, da må jeg si at jeg blir litt skeptisk på landets statsminister.

Hele denne begrepsforvirringen kommer nok av at Vesten trodde den "arabiske vår" ville medføre at det ble demokrati i Tunisia, Egypt og Libya og at dette så ville spre seg. I stedet gikk alt fra vondt til verre.


Politikerne våre kan bruke så mange fine begreper de bare vil, men faktum er at det finnes ikke noe som heter den arabisk vår, sommer, høst eller vinter. Det hele bygger på føleri og er kun et utopisk begrep, uten rot i virkelighetens verden.

Ingen land som velger islamsk styresett er interessert i hverken frihet eller demokrati. Det går rett og slett imot den islamske tro. Dette skjønner ikke verdslige, sekulære politikere, ganske enkelt fordi de vet ikke hva religiøs tro innebærer og dreier seg om. Derfor sporer de også fullstendig av.

Islamsk tro krever nemlig total underkastelse, uten kompromiss. Derfor er det rett og slett umulig å skape demokrati i islamske land.

Like umulig er det å tro at muslimer kan integreres inn i vårt eget demokrati. Hele denne kultursammenblandingen er totalt dødfødt og kommer før eller siden til å ende i tragedie. Jo før politikerne våre erkjenner og tar inn over seg dette faktum, dess snarere kan vi begynne å få landet på fote igjen.

Spikeren

Kommentarer