Fellesopprop mot politikernes håndtering av migrasjons krisen!

Migrants walk on the E45 freeway at Padborg,
while trying to head to Sweden in September
Sverige kneler nå under tyngden av velferdsmigranter. 10 000 telt har Löfven å tilby i Brinkeby som er på 800 innbyggere fra før. Kaoset er tilnærmet komplett, og regjeringen der borte kaller det hele fortsatt for "en ansträngning". Altså noe midlertig.

2000 pr dag ankommer, og alt de i bunn og grunn kan gjøre, er å forsøke å telle dem. Halvparten ønsker ikke å registreres, og forsvinner ut i gatene uten at noen vet hvem de er. Jeg tror det er tryggere i Irak enn det er i Sverige for tiden.

I går kunne vi lese på svensk tekst-tv at 40 000 hadde kommet til Sverige som var registrert, i tillegg estimerte de at det hadde kommet 40 000 i september som hadde skygget unna systemet som de ikke har oversikt over, dette bare i september.
40 000 registrerte, pluss 40 000 uregistrerte, betyr 80 000 totalt, bare i september!

Selv temporære oppholdsplasser er umulig å oppdrive. Og dette er bare starten.

Det er ikke stort bedre i Norge vet vi, men vi får jo ingen nyheter i dette avstumpede raddislandet.

I Norge tyter UDI om at kommunene må hjelpe mer i Finnmark. Hvis man ser hvilke krav disse syrerne stiller til innkvartering, så er det umulig. Flere kommuner gir dem fingeren. De har fått nok.

Saken er at det er sinnsykt dyrt fra før å bo i Finnmark, Kirkenes har de dyreste utleieprisene i landet grunnet gruvedriften som gikk så det sang og all tilflytning grunnet den. De har ikke plass til flere. Det finnes ikke hus nok, og de såkalte syrerne som har syklet over grensen kommer for å få alt gratis. De er lei av å jobbe og bo i Russland hvor lønnen er lav. De vil ha luksus, og de har aldri opplevd krig.

Ikke et pip om dette i norsk offentlig media. De som kun tør å lese og høre offentlig media vet ingenting annet enn det myndighetene vil at de skal vite. Det burde bli satt fokus på dette som nå skjer, men det er jo en hysterisk humantær dugnad på gang, og da må all fakta vike for følelsene.

Asylsøkere slåss så blodet sputer rundt Tromøy barnehage. De tar seg inn i barnehagen og slåss seg imellom, slik at foreldre og barn er i fare. Hva gjør kommunen? De stenger barnehagen, skriver Arendals Tidene, fremfor å stenge asylmottaket og dermed ivareta sine egne innbyggeres sikkerhet!

En kan bli RASENDE! Norge slapp inn 2000 bare i forrige uke. Steng grensen! Myndighetene har ikke fått mandat til å rasere landet og gjøre det utrygt overalt på denne måten. Det er et folkekrav at det ryddes opp i disse ulovlighetene.

Den siste tiden har jeg knapt orket å lese mer enn overskriftene, for det er jo bare tull og tøys vi blir servert i norske aviser. Skjønner man ikke de logistiske utfordringene? Hva snakkes det om i regjeringen? Ser man virkelig ikke farene ved forlengelsen av det som nå skjer?

Vi har et noen spørsmål til politikerne:

1. Hva slags juridiske premisser må være til stede for at man har lov til å sikre grensene i Norge?

2. Kan man stoppe folk på grensen som ikke har med gyldig norsk pass/EU-pass etc?

3. Hvorfor har Ungarn, som EU-stat, sikret sin grense, mens ingen av de andre EU-statene har gjort det samme? Hvis det koker ned til at det er kostbart å sette opp et gjerde/sikre grenseoverganger, hvorfor bruker man da milliarder av kroner på nye fregatter, nye kampfly, etc, men ikke ett øre på sikring av grenseoverganger?

Noe må gjøres i dette landet, og det må skje NÅ, før vi drukner i velferdsmigranter og potensielle islamske terrorister. Vi krever at regjeringen og ansvarlige politikere nå står opp og reiser seg mot særorganisasjonene og deres lakeier. Vi krever dessuten at norsk presse gir oss sakelige, politisk nøytrale og sannferdige nyheter, fremfor idiotartikler om Stordalen i dusjen og at Farmen-Andreas har blitt pappa... igjen.

Vi finner oss rett og slett ikke i denne galskapen lenger. Nå har vi fått nok!

Gi din stemme under her


Skal migrasjonen til Norge stanses?

JA - Jeg vil at migrasjonen til Norge skal stanses!
NEI - Jeg vil at Norge skal ta imot flere migranter!
Poll Maker

 Klikk her for å se stemmeresultatet 


Artikkelen er skrevet av flere.

Kommentarer